Çağatay Gödeş

Çağatay Gödeş

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

İki farklı bir maç izledik bugün. Maç genelinde Konyaspor'umuz da değişen net olarak oyun hızını arttırmış hoca. Bulduğumuz topları dolandırmadan en hızlı şekilde rakip sahaya ulaştırmak. İlhan hoca bu taktik ile uzun yıllardır alıştığımız Konyaspor dışına çıkmış. Artık oyuncular topu kapınca yüzünü direk ileriye çeviriyor. İlk yarıda fazla pozisyon vermemize rağmen iki gol gördük kalemizde. Özellikle hakemin ilk golde Skubiç'e yapılan faulü rakibe verdi. Ve dönen topta golü ağlarımızda gördük. Penaltı pozisyonu tartışılabilir. Net birşey demiyorum o pozisyonla ilgili. Sadece keşke Abdülkerim Tetteh içeri girmeden durdurabilseydi.

İlk yarı iki farklı skorla mağlup girdik soyunma odasına.

Açıkçası maçı kazanabileceğimizi hiç düşünmedim. Herkes de aynı şekilde düşündü. Eyvah dedik maç erken koptu. Biz bile umutlanmaz iken maçla ilgili takım umudunu kaybetmedi. Bu da olumlu yansıdı sahaya. 70. Dakikaya kadar geride olan takımımız hâlâ kazanmak için savaşıyordu. Diomande öyle bir vurdu ki topa takımı şaha kaldıran gol oldu bu. Sürekli eleştirdiğim Cikalleshi de doğru yerlerde doğru anda olarak iki tane harika gol attı. Skor bir anda 3-2 ye geldi.

Takım genelinde bakacak olursak. İlhan hoca takıma savaşmayı aşılamış. Doğru oyuncu değişikliği ile de maçı bizim lehimize döndürdü. Yıllardır istediğimiz oyun kaybetsek bile savaşarak. Bugün bunu gördük ve tüm taraftarlar olarak çok mutlu olduk. Diamonde takım orta sahasına hız kazandırdı ve çok savaşıyor. Bugün ki galibiyet de aslan payını kendisine yazıyorum. Bu 3 puan öyle önemliydi ki rakiplerimiz birbiri ile oynadığı bu hafta değeri 6 puan olan bir maçtı. Ve sonuç olarak muhteşem bir geri dönüş ile hakettiğimiz 3 puanı alıp. Rahat bir nefes aldık. Tebrikler takım. Tebrikler İlhan Hocam.

Daha ileriye İnşallah.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Çağatay Gödeş Arşivi
SON YAZILAR