Konya eleman - kayıp - zayi ilanı talep formu

Eleman ilanı ve zayi ilanı vermek için acil durumlarda 0332.350 0 444 numaralı sabit numaramızı aramanızı rica ederiz... Reklam-İlan servisi yetkililerimiz ilan ücretiniz hakkında sizleri bilgilendirecektir.

Konya’nın en büyük iş ve işçi bulma platformu Merhaba Gazetesi insan kaynakları sayfalarında ilan vermek artık çok kolay.

Konya ilinde iş ve işçi  (elaman) bulmak için Merhaba Gazetesi internet sitesinde yer alan formu doldurmanız yeterli. 

Konya’da eleman arayan firmalar burada. Aradığınız işi veya çalışanı Merhaba Gazetesi’nde ilan vererek bulabilirsiniz.

48 yıllık geçmişiyle dünden bugüne eleman ve iş arayanların çözüm odağı olan Merhaba Gazetesi, eleman ilanları ile Konya’nın gözdesi konumundadır. Merhaba Gazetesi ilan sayfalarına bakarak her gün onlarca kişi iş ve eleman bulmaktadır. Sanayi şehri Konya’da eleman bulmak isteyen şirketlerin ilk tercihi Merhaba Gazetesi olmaktadır. 

Yüzlerce şirketin ilan verdiği gazetemizde ilan vermek için online başvuru formunu doldurmanız yeterli olacaktır. Göndermiş olduğunuz formları inceleyen ekibimiz en kısa süre içerisinde sizleri arayacaktır. 

Amacımız iş arayana iş, işçi arayana işçi bulmaktır.

Sizde ben iş arıyorum diyorsanız Merhaba Gazetesi İş İlanları bölümüne göz atabilirsiniz. Size göre bir işin gazetemiz ve web sitemizde bulunduğunu düşünüyoruz. 

Zayi (Kayıp) ilanlarınız için de Merhaba Gazetesi bir telefon kadar yakınınızda.

Kimlik kaybı, ehliyet kaybı, fatura kaybı, yazar kasa ruhsatı kaybı, öğrenci kimlik kartı kaybı gibi durumlarda yukardaki formu doldurarak veya bizi arayarak kolayca ilan verebilisiniz.

 

KONYA’DA ELEMAN ARIYORUM DİYORSANIZ DOĞRU YERDESİNİZ

Konya İş İlanları, Konya iş, Konya eleman, Konya sanayi, Konya organize sanayi, Konya büsan, Konya zafer sanayi, Konya 2. organize sanayi, Konya 3. organize sanayi, Konya eski sanayi, Konya Anadolu sanayi, Konya marangozlar sanayi, Konya Meram eski sanayi, Konya Selçuklu, Konya sanayi eleman, Konya marangozlar eleman, Konya eleman ilanı, Konya işçi, Konya işçi arama, Konya iş bulma, Konya iş tarama, Konya nitelikli eleman, Konya vasıfsız eleman, Konya vasıflı eleman, Konya elemanlar, Konya eleman bulma, Konya makina mühendisi, Konya kalıp ustası, Konya CNC operatörü, Konya inşaat ustası, Konya sıvacı, Konya fayansçı, Konya kalıpçı, Konya silah üretim, Konya turizm, Konya Mevlana  Konya esnaf, Konya giyimci, Konya garson, Konya oto yıkama elemanı, Konya araba, Konya kariyer, Konya sanat, Konya işletme, Konya gıda, Konya yedek parça, konya işkur, konya part time iş ilanları