Çağatay Gödeş

Çağatay Gödeş

RAHAT BİR NEFES ALDIK

RAHAT BİR NEFES ALDIK

Bu hafta ligin olumlu futbol oynayan takımı Alanyaspor'u ağırladık. Rakip kaliteli ayakları olan efektif futbol oynayan bir takım. İşimizin zor olacağı malumdu.

Ama takımımız yine oyunun savunma yönünü harika oynadı. Geri dörtlüye nazar değmesin hatasız oyun çıkardılar. Böyle ofansif bir takıma isabetli şut attırmadılar. Galibiyetin şifresi şüphesiz ki duran toptu. Uzun süredir sonradan oyuna giren Zymer Bytyqi bu maçta hoca tarafından ilk onbire alındı. Zymer Bytyqi duran toplar ve gelişine kesilen ortalarda gerçekten kaliteli. Korner pozisyon da topun başına geçti ve geriden harika koşu yapan Cikalleshi ile topu buluşturdu ve öne geçtik.

 

Geriye düştüğümüz maçlarda skoru çevirmek için doğru oyuna dönebiliyoruz. Ama öne geçince o konsantrasyonu sağlayamıyorduk. Oyuncular hata korkusu ile strese giriyor ve gereken direnci gösteremiyorduk. Bugün de öne geçince acaba yine aynı senaryo olur mu diye düşünmeden edemedim. Ama sayın hocamız doğru zamanda doğru hamleler ile rakibi oynatmadı. İstediğimiz zamanlarda oyun temposunu ayarlayan taraf biz olduk. Sarı kartı olan Rahmanovic'i oyundan aldı. Daha diri ve kartsız Milosevic'i oyuna aldı. Maçın genelinde istediği oyunu oynayan. Rakibe pozisyon vermeyen,ve istediği zaman tempoyu ayarlayıp skoru önde tutan takım olduk.

 

Hatta rakip Alanya'nın üstümüze gelip geride boşluklar vereceğini çok iyi bildiğimiz için. Bir çok da net gol pozisyonuna girdik. Kravets ile iki tane Zymer ile bir tane net gol pozisyonunu bulduk. Biraz şanslı olsak rakibi en az 3 gol ile uğurlayacaktık. Düşme potasında ki rakiplerin de puanlar aldığı hafta bu üç puan bize hem özgüven hemde rahat bir nefes aldırdı. Sayın hocamız İlhan Palut'u teknik ekibi ve sahada galibiyeti isteyen tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Daha yükseğe inşallah

******

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Çağatay Gödeş Arşivi
SON YAZILAR