Çağatay Gödeş

Çağatay Gödeş

BİR TUHAF MAÇ

BİR TUHAF MAÇ

Rakibimiz küme düşme potasında olan Kayserispor'du bu hafta. Hafta için Kayserispor'lu oyuncular kenetlenme videosu yayınladılar. Bende maça daha agresif daha istekli başlarlar diye düşünüyordum. Ama öyle olmadı saha da isteksiz dolaşan, hücum anlamında fazla varyasyon göstermeyen bir ekip çıktı sahaya. Hamza hoca kenarda 90 dakika boyunca takıma ileri de kal diye direktif vermesine rağmen,bizi geride karşılayan bize alan ve topu bırakan bir takım görüntüsü verdi Kayserispor.

Rakip bu şekilde oynayınca bizim takımda rakibe ayak uydurdu. İlk yarı 35 dakika boyunca bir organize atak bile seyredemedik. İkinci yarı bir kaç değişiklik ile maçı rahat kazanacağımızı düşündüm. Tempoyu ayarlayan pozisyon kovalayan üç puanı daha çok isteyen taraf bizdik. Biraz becerikli ayaklarımız olsa net bir galibiyet bizi bekliyordu. Ama istediğimiz olmadı bir türlü rahat oyunumuzu skora yansıtamadık.

Ben İlhan hocadan hamle bekler iken oda 83 dakika boyunca hamle yapmadı. Ne düşündü anlam veremedim şahsen. Hücum anlamında eksiklerimiz mevcut. Doğru varyasyonları yapamıyoruz. Topu sürekli kanatlara atıp orta bekliyoruz. Ama içeride de sadece Cikalleshi kalıyor. Hücumda çoğalamayan bir takımız. Elde ki malzeme de hocayı fazlası ile zorluyor. Biz sezon sonu kadroya neşteri vurup, doğru hamleler yapmaz isek her sezon küme düşme korkusunu yakından yaşarız. Elimizde futbola odaklanmış. Sürekli yeni şeyler deneyen kazanma hırsı olan genç bir hoca var. Bu hocaya gerekli malzemeleri verip bize güzel yemek yap demek lazım. Ben İlhan hoca ve ekibine sonsuz güveniyorum. İnşallah sezon sonu kaliteli isimler takıma kazandırılır. Ve artık özlenen Konyaspor'umuzu sahada görürüz. Esen kalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
Çağatay Gödeş Arşivi
SON YAZILAR