Süleyman Küçük

Süleyman Küçük

BÜYÜK SIFIRLAMA

BÜYÜK SIFIRLAMA

Büyük sıfırlama deyimi birilerince komplo teorisi olarak insanların gündeminden düşürmeye çalışıyor olsa da esasında küresel siyonist çetenin 2021 yılı itibariyle uygulanmakta olan vahşi kapitalizme kıyamet öncesi son kez reset atılarak dünya düzenini baştanbaşa değiştirecek girişimi olarak bilinmelidir.

Bunun en açık delili İsviçre’nin Davos kentinde toplanan Dünya Ekonomik Forumunda önde gelen iş adamları, ekonomistleri, siyasetçilerinin önüne konulan toplantı gündemidir ve 2021 yılında yapılacak olan bu toplantı serilerinin konu başlığı “ Great Reset” yani Büyük Sıfırlamadır

Bu tabiri hemen herkes bilgisayarların hayatımız girmesi ile öğrendi. Bu cihazlardaki reset tuşuna bastığınız zaman cihaz kapanıp yeniden açılır ve son değiştirilen ayarlar kaydedilmedi ise cihaz bir önceki ayarları veya orijinal fabrika ayarlarına geri döndürülür.

Programlarındaki ve yaptıklarındaki işlerde bir yanlışlık, bir eksiklik veya bir sapma görerek başka bir yol denemek isteyerek her şeye yeniden başlamayı göze alabilenlerin yapacakları en basit iş reset tuşuna basarak yeni bir başlangıcı göze alabilmeleridir.

Bu güne kadar uyguladıkları siyasi, ekonomik ve sosyal programlarındaki aksamaları görerek hedefledikleri tek dünya devletini bir an önce kurmak isteyen küresel siyonist çete karar alma süreçlerindeki geleneksel usulleri temelden değiştirmek ve yepyeni bir dünya düzeni kurabilmek için büyük sıfırlama sürecini başlattığını görüyoruz. 

Kısa adı WEF olan dünya ekonomik forumunun kurucusu ve başkanı olan Klaus Schwab’ın açıklamaları ile ilk defa duyurulan büyük sıfırlama görünüşte insanların iyiliğine gibi gösterilmeye çalışılsa da aslında evangelist küresel çetenin plan ve programlarında bu güne kadar ortaya çıkmış olan aksamaları gidermekten başka bir gayesi yoktur.

Sağlık, finans, enerji ve eğitimde bu güne kadar kurdukları sistemin tutarsızlıkları, yetersizlikleri ve çelişkilerinin insanların hayatlarını sürdürebilmeleri için gereken geçim kaynakları üzerinde küresel bir endişe oluşturması ve bu endişenin her zamankinden daha fazla açığa çıkıyor olmasının kendi şeytani düzenleri için orta ve uzun vadeli pek çok belirsizliklere yol açması üzerine kendilerine tarihi bir dönüm noktası olarak Covid-19 adlı krizi uygulamaya koymuşlardır.

Görünüşte insanlara daha fazla refah içinde yaşadıkları bir hayata kavuşmaları için kendilerine bağlı devletlerde Uluslararası Para Fonu başta olmak üzere kendi kurdukları organizasyonlarla uygulamaya koydukları ekonomik büyümenin bir türlü gerçekleşmemesi, kamu borcu, istihdam ve artık neredeyse yönetilemez hale gelen küresel borç yönetiminin insanlara refah değil de sefalet getirmesi üzerine ciddi uzun vadeli sonuçların aleyhlerine olacağını gören siyonist küresel çete konvansiyonel savaş yerine bu defa COVID-19 pandemisi ile sosyal bir kriz oluşturma yolunu seçmiştir.

Kendilerini dünyanın hâkimi olarak gören kutsal seçilmişlerin küresel dizaynlarını gerçekleştirebilmek için pek çok kere denedikleri şeytani usulü bir kez daha deneyerek büyük sıfırlama için küresel bazda ve kimsenin itiraz edemeyeceği bir zemin ve algı oluşturmak için bir kez daha dünya nüfusunun çok fazla olduğu ve küresel gıda emniyeti için insan sayısının sınırlandırılmasını kabul ettirmeye çalışmaktadırlar.

Bütün bunlar için ise bir Kaos başlatılmalı ve hedeflenen büyük sıfırlama için kimse itiraz etmemeliydi hatta insanlık için büyük bir ihtiyaç olduğunu düşünmeliydi insanlar.

Bunun için geçmişte uygulamaya koydukları ancak başarı elde edemedikleri küresel ısınma dana daha büyük bir Kaos, daha doğrusu Kontrollü bir Kaos oluşturulmalı ve yükselen hastalık korkuları ile uğradıkları hayal kırıklıkları sonucunda birbirlerini ihbar edecek bir konuma getirilmeli idi.

Yaşadığımız durum tam da budur işte.

Covid-19 adı verilen yapay krizin neden olduğu kaos ortamında insanlar kendi aralarında corona virüsü var mı yok mu ve virüsten öldü, yok bundan ölmedi veya yok o kadar öldü, yok bu kadar öldü diye millet tartışadursun emperyalist çete yeni düzen için dünya haritalarını belirliyor ve ekonomik varlıklar yeni tespit edilen coğrafyalarda depolanıyor.

Biz kendi aramızda hala komplo teorisi olup olmadığını tartışırken sentetik, denenmemiş aşıyı zorla dayatıp işi bitirecekler gibi görünüyor.

Hem de çok güvendiğimiz siyasetçilerimiz ve partilerimiz var ya onlar eliyle bunu dayatacaklar.

Bu yeni dönemin yeni siyasetin en büyük kaleleri de maalesef basın organları ve tvler olacaktır.
Tıp eğitimi alan insanları bile ahmak yerine koymayı iş edinen bu kurumlar tam da bu yüzden varlıklarını küresel çetenin izni ile sürdürmektedirler.

Bu yeni düzenden bizim en fazla etkilendiğimiz en olay Cumhurbaşkanlığı hükûmet sisteminin ekonomik programının tam anlamı ile başarısızlığa uğratılmış olmasıdır.

Bu başarısızlık sonucunda damat olmasının yanı sıra gelecek dönem için veliaht gözüyle bakılan damat Albayrak’ın siyaset sahnesinden neredeyse geri dönmesi imkânsız şekilde saf dışı bırakılması oldu.

Dünya insanlığına reset atma adına büyük sıfırlama programını uygulamaya koymak isteyen küresel şeytani düzen sahiplerine direnecek olan insanların yapacakları en hayırlı ve öncelikli iş küresel ağababalarının emrinde olan iş başındaki siyasetçilere reset atmak olacaktır.

Böylelikle kendi yeni dönemlerini belirleyecek milletler en başta siyasetçilerini, bakan ve milletvekilleri adaylarını belirleyerek geçmişte yapılan İkiz yasalar gibi anlaşmalarını fesih etme imkânı bulacaklar böylelikle de en çok sıkıntı duyulan alan olan hukuk ve tıp ticari bir kurum olmaktan çıkarılacaktır.

Olurmu derseniz, ben olabileceğine inananlardanım.

Çünkü, tuzak kuranların en hayırlısının Allah(cc) olduğuna inananlardanım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Süleyman Küçük Arşivi
SON YAZILAR