Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

   Bu kadar basit gol yersen küme düşersin

   Bu kadar basit gol yersen küme düşersin

İlk yarı itibariyle hakemin tüm takdir haklarını Trabzon’ dan yana kullandığı, ikili mücadelelerde sarı kartların cömertçe Konyaspor’ lu oyuncalara çıkarıldığını gördük.

Hakem Konyaspor’ lu oyunculara gösterdiği sarı kartlarla aman atak oynamayın yoksa sizi atarım düşüncesi ile gözdağı vererek gereğini yaptı.

Elde ettiğimiz fırsatları değerlendiremedik, buna karşılık Trabzon yürüyerek geldi golünü attı.

İkinci yarının başlaması ile birlikte beraberlik golü bulmayı ümit ederken, pozisyona bile girmeden 2. golü attı Trabzon.

Gereksiz top kayıpları yaparak sezon başından buyana çok kolay gol yiyoruz. Bu eksikliğe bir türlü çare bulamadık. Defansın seyrettiği pozisyonda 3. golü de kalemizde görünce maçta burada bitti.

YÜZÜMÜZ GÜLMEYECEK

Göztepe yenilgi sonrası açıklama yapan İsmail Kartal; 

“İyi başladıkları maçın ilk bölümünde net bir pozisyon bulduklarını, başından sonuna kadar maça hakim tarafın kendileri olduğunu,

Oynamaya ve üretmeye çalışan bizdik. Direkten dönen toplarımız oldu. İki tane kontradan yediğimiz golle geriye düştük. 

Sonunda bir gol attık, bir gol daha attık. Hep zorladık, istedik. Çok net pozisyonlar olmasa da birkaç tane pozisyona girebildik ama bunları da değerlendiremedik” açıklaması ile kendini savundu.

Hocam, denizde dalgalarla nasıl boğuştuğun bizi ilgilendirmiyor. Gemi limana sağlam geldi mi? ona bakıyoruz.

İnanıyorum, yenilgiye en çok üzülenlerin başında sen varsın. Ancak, Konya yenildiği zaman bir hafta yüzümüz gülmüyor. Lütfen bunu da bilin.

Bana nenemim bıyıkları olsaydı demeyin, çalışın, çok çalışın, daha çok çalışın ve yüzümüzü güldürün diyeceğim ama dilim varmıyor. Anlaşıldı artık,  YÜZÜMÜZ GÜLEMEYECEK. 

Trabzon’ a yenilmeyi çok eleştirmem, ancak, Karagümrük ve Göztepe maçlarına ne demeli?

Eleştirilerin odağında olacağımı biliyorum. Bu oyun ile DÜŞMEYE EN YAKIN TAKIM BİZİZ

HAKEMLER SİNYALİ ANTALYA da VERMİŞTİ

Antalya ile Trabzon 1-1 berabere kaldı. Maçın başından sonuna kadar hakem takdir haklarını Trabzon lehine kullandı.

Antalya uzun süre 10 kişi oynamasına rağmen Trabzon son anlarda beraberliği kurtardı. Antalya’ nın iki penaltısı verilmedi, birçok maçta aynı pozisyona cömertçe penaltı veren sahada ki ve Var da ki hakemler, konu Trabzon olunca kör, sağır ve dilsiz oldular.

Saha içindeki ve dışındaki hakemlerin Trabzon takımını koruyup kolladığı bir sezonda çıktık maça. Maçın başlaması ile birlikte tüm takdir hakları Trabzon lehine kullanılırken, maçı anlatan spiker bile saha da Konya’ nın varlığından hoşnut değildi.

Sonra da, futbolumuz neden sürekli kötüye gidiyor diye şikayet ediyoruz. Balık baştan kokmuş kimsenin dillendirdiği yok.

LİDERLİĞİ BIRAKMAZ DEMİŞTİM

Futbolun yönetimi ve hakemlerinden, yöneticiler, teknik heyetler, oyuncular ve taraftarlar memnun değil.

Futbolda derin işler olduğuna inanan biriyim. Daha önceki yazılarımda Fenerbahçe’ nin önünü kesmek için derin işlerin devreye girdiğini yazmıştım.

Derin işler Beşiktaş’ ı hesap edemedi. Beşiktaş sessizce aradan sıyrıldı ve liderliği kapıverdi. Beşiktaş lider olunca bir daha bırakmaz demiştim.

Galatasaray’ ı da yenerek liderliğini pekiştirdi. Derin işlerin şimdi ne yapacağını çok merak ediyorum. Galibiyeti için Beşiktaş’ ı tebrik ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR