Emre Özgül

Emre Özgül

Sorularıma cevap arıyorum

Sorularıma cevap arıyorum

1) Hz. Mevlana'nın evi ve medresesinin yeri bulunmuştu. Yıllardır müze yapılacağı söyleniyor. Ufak bir gelişme bile göremiyoruz. Müze yapımına ne zaman başlanacak?

 

2) Tarihi Proje. “Eski Buğday Pazarı” tam anlamı ile çile. Çevre esnafı, dertli. Çalışmalar aksak. Tarihi proje ne zaman gün yüzüne çıkacak?

 

3)Mevlana Türbesi ve dergahının batısında bulunan 1558-1567 yılları arasında yapımı tamamlanan Selimiye Camii'nin restorasyonu ne zaman bitecek ve cemaat ne zaman rahat bir namaz kılacak?

NOT: Restorasyonun 2014 yılının sonuna kadar bitirileceği söylenmişti.

 

Hazır ol Konya, yatırım yağacak” sözleri havada kalıyor gibi.

 

4)Çiftçinin 4 gözle beklediği, hayallerini bile rüyasına taşıdığı “Mazot desteği” neden 2017 bütçesinde yer almadı? Neden 2018'e ertelendi? Gerçekten 2018 de verilecek mi?

 

5)Konya'da satılık ve kiralık ev fiyatları neden bu kadar yüksek?

 

6)Telafer Mahallesi'nde neden yol olmadığını söylüyorlar? Okul servisi neden sokağa giremiyor? Neden geçtiğimiz kış döneminde veliler, kendi imkanları ile karları temizleyip çocuklarını okula göndermek zorunda kaldı?

NOT: Asfalt çalışmasının yarısı, 3 senede zorla tamamlandı.

 

7) Çalışmaları uzun süredir devam eden Numune Hastanesi. İl Sağlık Müdürlüğü 2017 yılının ilk aylarında hizmete girecek demişti. AB standartlarında tamamlanacak bu dev yatırımlık hastane ne zaman hizmet verecek?

 

8)Sahipsiz Hayvan Bakımevi ile ilgili ciddi iddialar var. Bakıma muhtaç hayvanların; bakımsızlık ve pislikten öldüğü söyleniyor. Doğruysa müdahale edilmeyecek mi? Aksi bir durum söz konusu ise yetkililer doğru bilgiyi ne zaman kamuoyu ile paylaşacak?

 

Lütfen yatırımları, yarıda bırakmayınız. Eksiklikleri, görmezden gelmeyiniz. Daha güzel bir gelecek için önümüzdeki bu engelleri kaldırmanın şart olduğunu siz iyi biliyorsunuz biz de.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Emre Özgül Arşivi
SON YAZILAR