Süleyman Küçük

Süleyman Küçük

MASKEDEN SONRA AŞIDAN ÖNCE

MASKEDEN SONRA AŞIDAN ÖNCE

En baştan söylediklerimizi bir kez daha tekrar etmekte fayda var.

Corona denen musibet ister tabii yollarla isterse de birilerinin eliyle piyasaya çıkmış olsun şu ana kadar süreci kendi lehlerine çevirip en çok maddi fayla sağlayan takım maalesef küresel şeytani güçler oldu.

Basın yayın organları ve televizyonlara çıkardıkları DSÖ nün tetikçisi gibi hizmet gören Bill in adamlarının söyledikleri ile oluşturulan korku tünelinin ülkeler ve insanlar üzerinde istedikleri sonucu vermemesi ve süreci sorgulayan sağlık mensupları başta olmak üzere çok sayıda insanın aşı olmak istememesi üzerine taktik değiştirdikleri görülmektedir.

En baştan beridir maske virüs konusunda işe yaramaz, insanları korumaz ve virüs konusunda mutasyon oluşacağı için de aşı beklenilen faydayı sağlamaz diyenler bir kez daha haklı çıktılar. 

Dün maske ve karantina ile insanları korkutanlar şimdi de virüs mutasyona uğradı ve daha fazla bulaşıcı ve ölümcül oldu diye insanları korkutmaya başladılar. 

Virüs için yavaşta olsa eninde sonunda mutasyona uğrayacak ve bulaşıcılığı ile öldürücülüğü azalacak diyen bilim adamlarına rağmen Bill in adamları normalde insanlara kabul ettiremedikleri aşıyı biraz da devlet güçlerini arkalarına alarak zorunlu yapmak için ellerinden geleni yapmaya başladılar.

Virüs yaz mevsiminde artan sıcaklık dolayısıyla etkisini kaybedecek dediler yalan çıktı.

Kış mevsimine girildiğinde bu defa virüs soğuk havalar nedeniyle bulaşıcılığı azalacak dediler di o da yalan çıktı.

Mevsimsel grip diye bildiğimiz enflüanza doğal olarak kış mevsiminde artacak ve grip vakaları ile corona birleşince vakalar önü alınamaz derecede çok artabilir dediler bu da yalan çıktı.

Hatta mevsimsel grip olan enflüanza ortalıklarda hepten görülmez olunca corona mevsimsel grip oluverdi.

Bill in adamlar covid 19 virüsü mutasyon geçiriyor ve daha da ölümcül oluyor diyorlar ya, aslında virüs denen musibetten daha çabuk mutasyon geçirip daha da saldırgan olanların sadece Bill in adamlarının olduğu ortaya çıktı.

Bunun sonucunda bilim adamlarının virüs p(l)andemisinde baş suçlu olarak gösterdikleri 5G olayına ve İngiltere’ye her zamankinden daha fazla dikkat edin deriz.

Çünkü virüs mutasyon geçirdi ve daha ölümcül oldu diye ortalığı kargaşaya soktukları ve işi sınırların kapatılmasına kadar götürdükleri ilk yer İngiltere, ilk millette İngilizler oldu.

Çünkü özellikle MRNA tipi aşı ve 5G olayına en çok karşı çıkan millet İngilizler oldu ve büyük protestolar ve gösteriler düzenleyerek küresel şeytanların dayatmaya çalıştıkları 5G baz istasyonlarına saldırdılar ve yüzlercesini yaktılar. 

Bunu karşılığında hiçbir ülkede olmadığı şekilde İngilizlere tüm dünyayı kapattılar ve bu kargaşada muhtemelen zorunlu aşılama politikasını başlatacaklar gibi görünüyor.

 

İnsanları bu defa da virüs daha farklı bir mutasyona uğradı ve çok daha bulaşıcı ve ölümcül oldu diye korkutarak aşılanmaya ikna edemezlerse yürütmeye devam ettikleri yolda küresel hegemonyalarını kısa yoldan ve insanların daha fazla sorgulamalarına fırsat vermeden tamamlayabilmeleri için insanları ikna edebilmek adına farklı yollara tevessül edeceklerdir.

Günün her saatinde olduğu gibi özelikle de akşam işten yorgun argın gelen insanları etkilemek adına salgın ve ölüm rakamlarındaki artışların yanında ne kadar artist, türkücü şarkıcı varsa sahaya sürmekten çekinmeyeceklerdir.

Sıra sen maske takmıyorsundan başlayıp virüs taşıyorsuna gelince ise aşı olmak istemeyenler devlet zoruyla aşıdan daha çok vücuda enjekte edilen lusiferin sayesinde insanlar birer dijital köleye dönüşmeyi red ettikleri için 5G ve yoğun radyoaktif sinyallerle daha farklı şekillerde kontrol altına alınmayı deneyeceklerdir.

Bu arada hemen her konuda hükümete destek veya bu güne kadar örmeği olmasa da köstek olmak adına açıklama yapmaktan geri durmayan sivil toplum kuruluşları ne yapıyor ve dernek, vakıf ve sendikalardaki bu garip sessizlikte nedir derseniz alacağınız en makul cevap yeni normale en çok onların hazır olacakları olacaktır.

Bill in adamlarının sonu yalana çıkan bütün olan biten dalaverelerinden sonra dünya çapında bir pandemi olduğunu söyleyenler, Bill Gates'in finanse ettiği ve kısırlık yapacağı ispat edilen MRNA aşılarını savunarak bir şekilde küresel siyonist çeteye biat ettiklerini asla unutmamalıdırlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Küçük Arşivi
SON YAZILAR