Çağatay Gödeş

Çağatay Gödeş

Yalancı bahar

Yalancı bahar

İlk 11’İ görünce ileride Faruk Miya ve Ömer Ali ile hareketli bir hücum hattı izleyeceğiz diye sevinmiştim.
Ama erken bir sakatlık ile zorunlu bir değişikliğe gitmek zorunda kaldı takım. Alper girince oyuna Guilherme daha ilerde görev almaya başladı. İlk yarıda ev sahibi gibi değil daha çok rakibi bekleyen oynamasına izin veren bir deplasman takımı görüntüsü verdi bizim takım.
Orta saha da pas bağlantısı yapamadık topu kanatlara taşısak bile dripling yapacak oyuncu azlığı ile çizgiye inmekte de zorlanınca bizim için hücum yönünden kısır bir ilk yarı oldu.
Rakip Sivas ise Gradel ile Erdoğan ile etkili hücumlar geliştirdi. Bariz top kayıpları topu sürekli kalemiz etrafında görmemize neden oldu.
Sehiç'in alıştığımız performansı ile skoru bir müddet daha koruduk ama oyuna bakılınca kalemizde gol göreceğimizi bütün taraftarlarımız biliyordu. İsmail Hocanın oyuna müdahale etmemesi Oğuz Kaan, Miloseviç, Guilherme başta olmak üzere kötü performanslar gün gibi gözükürken geriye de düşmemize rağmen oyuna müdahale etmemesi. 

Bariz bir yenilgiye sürükledi takımı golden sonra hiç bir oyuncumuz reaksiyon göstermedi üç puanı istemediler rakip daha istekli oynadı ve kazanan taraf oldu.Artık teknik ekibin şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım.Sorun sadece bireysel performans da değil.Yalancı bir bahar yaşadık ve bitti.Kara günler görmemek için herkesin görevini ekstra yapması lazım.Verim alınamayan isimlerden vazgeçilmeli ve çok geç olmadan takıma bir sistem üzerinde karar verilmeli.Ayrıca sadece hocaya yüklenmek istemiyorum.Bu şekilde bir kadro mühendisliği bırakın Avrupa'yı bizim ülkemizde bile yok.

Hoca pas oyunu oynatmak istese sekiz numara ve on numara yok.Kanat oyunu oynatmak istese kanat oyuncusu yok.Çift santrafor oynatmak istese elinde bir tane santrafor var.Skor katkısı minimum olan oyuncular ile bir şeyler yapmak istiyor.Eğer ocak ayında da bu durum değişmez ise hocanın önünde çok zorlu bir dönem var hele ki kırk maç üzerine çıkılacak bir sezonda. Sakatlanan Alper ve Miya'nın İnşallah durumları ciddi değildir iki oyuncumuza da büyük geçmiş olsun diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Çağatay Gödeş Arşivi
SON YAZILAR