Yönetim dağıttı toparlamaya çalışıyor!
Kayserispor maçında son saniye yenilen hatalı gol sonrası taraftarlar yeşil-beyazlı takıma, teknik ekibe ve yönetime büyük tepki gösterdi. Ayrıca taraftarlar büyük önem taşıyan Kayserispor maçına ilgi göstermedi ve tribünler boş kaldı. Bu durumun yönetime ve takıma protesto olduğu ifade edildi.

TRANSFER POLİTİKASI ELEŞTİRİLİYOR
Konyaspor taraftarı sezon başında uygulanan ve tutmayan transfer politikasını eleştiriyor. Önemli oyuncuların takımdan gönderilmesi ve yerlerinin doldurulmaması sonucu takımın bu hale geldiği ifade ediliyor.
Sezon başında Kramer’in kiralanması, kanatta başarılı bir performans ortaya koyan Yusuf Erdoğan ile birlikte orta sahada ilk 11’in vazgeçilmezi Oğulcan Ülgün ve Danijel Aleksic’in gönderilmesi ve bu oyuncuların yerine alınan futbolcuların beklenin altında kalması başarısız hamle olarak öne çıktı. Sezon başı oyuncularını dağıtan Konyaspor devre arası yapacağı transferlerle takımı yeniden toparlamaya çalışacak.

HOCA DEĞİŞİKLİĞİ DE İŞE YARAMADI
Konyaspor’da tepkilere neden olan bir başka durum ise teknik kadro değişikliği oldu. Recep Uçar döneminde futbol ve skor olarak daha iyi neticeler alındığına dikkat çeken Konyaspor’a gönül vermiş sporseverler, “Takım ilk 8’deyken zamansız ve acele bir karar ile teknik adam değişikliğine giden yönetimin aldığı yanlış kararın faturası 5 maçta 2 puanla kesildi. Takımı tanıyan, sistemi oturmuş Recep Uçar bundan daha mı kötü olacaktı da hem Uçar’a tazminat hem de Çağdaş Atan’a sözleşme ücreti ödendi” ifadeleriyle yönetimi eleştiriyor.
KESENİN AĞZINI AÇACAK
Tümosan Konyaspor sezon başındaki transfer döneminde maddi anlamda sıkıntı yaşamamak adına ekonomik transferler yapmaya çalıştı. Geride kalan 17 haftada kadro sıkıntısı yaşayan yeşil-beyazlı ekipte göreve gelen Çağdaş Atan takıma takviye yapılması gerektiğini yönetime rapor olarak sundu.
Bu nedenle devre arası transfer döneminin Konyaspor adına yoğun geçmesi bekleniyor.
Ömer Atiker yönetimi devre arasında takıma gerekli takviyeleri yapmak için çalışmalara başladı. Devre arası transfer sezonu yaz transfer sezonuna göre daha zor geçen bir süreç olarak öne çıkarken Konyaspor’un yapacağı ciddi transferlere büyük paralar harcaması bekleniyor. Maddi anlamda da sıkıntılı süreçten geçen yeşil-beyazlı ekibin transferler sonrası oluşacak maddi yükü nasıl yöneteceği de merak konusu oldu.
Kaynak:Ferhat Türkoğlu





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.