Ali Ayata

Ali Ayata

Milli Görüş liderliği

Milli Görüş liderliği

Aziz Milli Görüşcüler Milli Görüş Davasının Yiğit Erleri Değişen dünya şartları, ekonomik dengeler, yoksulluk ve haksızlığın baş gösterdiği bir zamanda böyle bir davanın mensupları olduğumuzdan dolayı rabbimize şükürler ediyoruz.
**
Bu teşkilatlar kimi zaman ailemizden, kimi zaman eşimizden ve kimi zaman çocuklarımızdan feragat ederek bu seviyeye gelmiştir. Yeri geldi evimize gitmedik, yeri geldi sokaklarda üşüdük ama asla ve asla davamıza ihanet etmedik.
**
Hedeflerimizden asla ödün vermedik. Milletimizin saadet ve selameti için yaşanılabilir bir Türkiye, yaşanılabilir bir Dünya dedik. Adil bir düzen dedik. Paramparça edilmiş İslam birliğini kuracağız dedik. Her zaman bu doğrultuda davamıza hizmet etmeye gayret ettik. Aziz Milli Görüşcüler Davamızın sahibi yalnızca ve yalnızca Alemlerin Rabbi Olan Allah’tır. Bu davada kişilerin asla ve asla önemi yoktur.
**
Esas olan mesele bu dava vesilesi ile Rabbizin rızasını kazanmaktır. Ümmetin yolunda yoldaş olmaktır. Davamız elbetteki sıkıntılı süreçlerden geçmiştir. Bir çok menfaatine yenik düşmüş, davasına ihanet etmiş teşkilat mensuplarımız olmuştur.
**
Bu hizmette BİZ kavramından çıkıp BEN olma kavramını isteyenler her zaman helak olmuşlardır. Yine bu kavramların ortaya çıktığı bir süreci yaşıyoruz. İnanıyoruz ki bu süreçte her zaman olduğu gibi BİZ kavramı kazanacaktır. Erbakan hocamızın dediği gibi “Bizim Davamızda kimse kendisi için yaşamaz, herkes kardeşi için yaşar.Menfaati öldarmenin en kolay yolu budur.”
**
Bizler bu dava uğrunda kardeşlerimiz için yaşıyoruz ve kardeşlerimiz için hizmet edeceğiz. Kongre sürecinde de yine kardeşlerimizin teveccüh ettiği bir lidere biat edeceğiz. Temayül yoklamaları ve delegelerimizin taktir ettiği liderimizin arkasında yürümeye devam edeceğiz.
**
Gelin hep birlikte yeni bir dünya kuralım. Hukuksuzluğun baş gösterdiği bir zamanda ADİL DÜZENİ getirelim. Yaşanılabilir bir Dünyanın temellerini atalım. Hakkı ve Hakkaniyeti Savunan Liderimizin arkasından gururla ve heyecanla yürüyelim.
**
Bizler bu kutlu davanın asaletli, basiretli, ferasetli ve şuurlu evlatlarından olalım. Şundan da eminiz ki TEVECCÜH sahipleri hakkın ve hakkaniyetin yanında olarak en doğru kararı vereceklerdir. 30 Ekim Davanın Yeniden Şahlanışının, azimin, samimiyetin zafer ile gayretin randevusu olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ali Ayata Arşivi
SON YAZILAR