Çağatay Gödeş

Çağatay Gödeş

KÖTÜ BAŞLADI İYİ BİTTİ

KÖTÜ BAŞLADI İYİ BİTTİ

Kolay değil pandemi sezonu seyircisiz, az gelirli ve fazlaca maç yapılan bir sezonu geride bıraktık. Ecel terleri döksek de doğru zamanda doğru hocayı bularak bu zor seneyi 50 puanla 11. Sırada bitirdik. İlhan hoca ve ekibini tebrik ediyorum. Bu kadar kısıtlı bir zamanda böyle kısıtlı bir kadro ile iyi iş çıkardılar. İnşallah takımın başında yeni takviyeler ile sezona başlar. Malum önümüzde de bir kongre süreci var. Bu süreç bizi biraz duraksatsa da yeni gelecek ekip inşallah hazırlığını yapıp gelir. Yoksa geç kalınırsa yine zor bir sezon bizleri bekler.

Malum bu sene kulüp tarihimizin 100. senesi. Hem yeni yönetim mi gelecek yoksa mevcut yönetim mi devam edecek belli değil. Artık bir an önce adaylar ve listeler belli olmalı.

 

Biz taraftar olarak bu sezona duygusal bakıyoruz. Ama reel bir düşünce hâkim. Fazla borç yapmadan, doğru kadro planlaması ile kupa da ilerlemek ve ligi rahat yerde bitirmek. Lakin mevcut yönetim geldiğinden beri küme düşmeye oynayan bir takım olduk. Borç desek aldı başını gitti. Peki iyi oyuncu bulma konusunda nasıllardı. Maalesef elde kalacak vasat isimler bulup geldiler. Borç bu kadar fazla iken bir de gelen vasat isimleri yollayamaya çalışıp borcu arttırdık. Kadromuzda satılabilecek sadece iki isim var. Genç oyunculara da fazlaca şans veremedik. Kadroda hiç faydalanamadığımız isimler maaş konusunda da gayet iyi ücret aldılar.

 

Artık kim gelecek ise yada kim kalacak ise bu hatalardan ders alıp. Bu takımı mevcut bir yapıya büründürüp ligin ortalama üstü takımlardan olmayız. Genç yetiştiren, yetenekli yabancı isimler bulan ve onları pazarlayan bir ekip tek hayalimizdir. Bu sezondan gerekli dersleri alıp daha yükseğe inşallah. Tüm KONYASPOR camiasına ve taraftarına geçmiş olsun.





 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Çağatay Gödeş Arşivi
SON YAZILAR