Ali Ayata

Ali Ayata

Halkların demokrasisi partileri

Halkların demokrasisi partileri

Gün geçmiyor ki ile başlanan cümleler…

Gün geçmeden bir olay bitiyor, bir olay farklı kişiler ile yeniden tekrarı çıkıyor. Hele ki ülkemiz geçirdiği darbe olayları sebebiyle daha karmaşık, daha çözülmez hallere büründü.

Halkların Demokrasisi Partisi !

Bir parti var ki tarihte eşi benzeri görüşmemiş faaliyetler gerçekleştiriyor. Halkların DEMOKRASİSİ partisi. Terörist faaliyetlerini destekleyen, bu faaliyetler ile ülkenin refahına tehdit eden bir parti var. Bu kadar süredir de bu çerçevede faaliyetlerini ve ideallerini gerçekleştirme hususunda hizmetlerini yerine getiren bir örgüt var.

Cumhuriyet Halk Partisi !

Birde öyle bir parti var ki, ne yaptığı belli olmayan, elini nereye değse kurutan, olaylara her zaman muhalif olmak için muhalif olan bir parti ve onun genel başkanı var. Terör faaliyetlerinin önlenmesi için gereken yapılsın diyen bir parti var. Ardından da terör faaliyetleri gerçekleştiren ve bunu açıkça savunan milletvekili… arkadaşların dokunulmasına açıklamalar yapan bir genel başkan var. Diyarbakır’daki patlayan bombayı kınayan ama buna sebep olanları savunan partinin lideri… size diyeceğim tek şey var. Allah AFFETSİN…

Milliyetçi Hareket Partisi !

Bir parti var ki ne parti ama… Kapıda parti yazıyor ama mensupları sanki hükümet masalarında. Darbeden sonra bu kadar değişim sağlayan başka bir parti daha görmedim. Daha darbe gününe kadar genel başkanına mason diyecek kadar alçalmış insanlar varken şimdi genel başkanının arkasında cirit atıyorlar. Reis ne derse o olur diyorlar. Reis de güzelce hükümet ile faaliyetlerine çok iyi bir şekilde devam ediyor. Allah nazarlardan saklasın bu kadar beraberlik küskünlük getirir.

Hele Bir parti ve Bir Hareket var ki ona laf edene Operasyon yapılıyor!!!

Adalet Kalkınma Partisi !!! Kısaca AK PARTİ Hareketi…

Allah yokluğunu göstermesin. Allah başındakilere ömür afiyet versin! Ülke bir hale geldi ki herkes suçlu, kendileri cennetten çıkmış gibi tertemiz, pırıl pırıl… Yıllarca cemaat hareketine destek veren ve bu cemaat bizlerin denetimi, kontrol altında denilen bu partiye, cemaat yanlış yapınca, menfaatler de anlaşamayınca hemen elinin tersi ile iten ve milletimiz bizi affetsin diyerek sıyrılan bir parti var.

İmralı’yı muhatap alarak teröristler ile görüşmeler gerçekleştiren hiç olmadığı kadar bombaların patlamasına vesile olan, şehit haberleri alınırken bile normal karşılanmasını bizlere bu partinin de hesabı elbette birileri tarafından değil HAK tarafından sorulacaktır.

Ülkenin idealleri ile oynanmasına vesile olan, olmayan etnik ayrımları ayrıl yapılıyormuş gibi gündeme getirerek ülkenin bölünmesine vesile olan ve bu yetmemiş gibi Başkanlık gelmez ise ülke bölünür diyen yine adaletlerin kalkınmaların partisi’dir.

Ve BİR HALK var ki ne yaptığından haberi bile olmayan insanlar var

Ülkemizdeki biat anlayışı akıl almak derecede değişmiş durumda. İnsanları diğer varlıklardan ayrı tutan beyinlerinin, düşüncelerinin olmasıdır. Yoksa diğer varlıklarda yaradılış şekillerine göre kalbi, gözü, burnu vardır.

Desteklediği vatandaşa sorgusuz sualsiz inanan, onun her hareketini doğru kabul eden, yanlış yaptıysa bile onun bir bildiği var diyerek olaydan sıyrılmaya çalışan kardeşlerim vardır.

Esnaf olan kardeşlerimiz piyasanın durgunluğundan veryansın ederken, memurlarımız artan vergiler ile ev geçimini sağlayamazken ve her şeye zam üstüne zam yapılırken ses çıkarmayan vatandaşlarımıza sesleniyorum…!!!

Her şeyin üzerinde bir KADİR-İ MUTLAK vardır.

Korkmayı, endişelenmeyi bir bırak. Silkelen ve kendine gel. Alternatifimiz yok diye de endişeye kapılma. Her ne olursa olsun Hakkı savun. Hak için hizmet et. Hak için faaliyetlerini yerine getir. Rızkı insan değil, insanı yaratan vermektedir. Bunu da asla unutma. Maksudunu doğru taraftan seç. Günlük cezbedici şeylerden uzak dur.

Sen doğruyu ve Hakk'ı savunmaya devam et.

Bu vesile ile yakın zamanda Rahmet-i Rahman’a kavuşan güvenlik güçlerimize Allah’tan Rahmet yakınlarına sabırlar dilerim. Bu olayların bitmesini Cenab-ı Allah’tan Niyaz Ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Ali Ayata Arşivi
SON YAZILAR