Ali Dikilitaş

Ali Dikilitaş

Acı Son

Acı Son

Tarih 20 Nisan 2024 Konyaspor Alanyaspor’a sahasında 2-0 mağlup oldu ve ligde kalma umutlarını mucizelere bıraktı…

Tarih 8 Haziran 2018 Hilmi Kulluk Konyaspor başkanı olur. Konyaspor’un 4,5 Milyon Euro Borcu vardır. Hilmi başkan gelir gelmez Mehdi Bourabia’yı 2,250Milyon Euroya satar. Hilmi Kulluk 2,250M Euro borç ile göreve başlar. Bajic transferinden gelen bir para ile sipekülasyon var ama kafa karışmasın Hilmi Kulluk 2,250Milyon Euro borç ile göreve başladı. Bence Konyaspor’da çöküş özel bir bankadan %35 faizle çekilen 62.000.000TL kredi ile başladı bence.

Hilmi Kulluk görevi bıraktığında 30.000.000Euro borç vardı. Pandemi ve diğer faktörler var ama o dönem başkanı tek başına ben eleştirmiştim. Kral çıplak diyen çocuk gibi o da bana manyak diyordu….

Gelelim Fatih Özgökçen’e…

En tehlikeli insan hiçbir şey bilmediği halde her şeyi biliyor havası veren insanlardır…

Fatih Özgökçen diyor ki ben Hilmi Kulluk’tan 30 milyon borç ile kulübü devraldım, 20 milyon Euro borç ile bıraktım….

Yav rakam öyle de hikaye öyle değil. Sezarın hakkı Sezara Hilmi Kulluk 30 milyon Euro borç bıraktı ama onun kurduğu takım onca badireye rağmen ligi üçüncü bitirdi, Fatih Özgökçe azıcık futbol aklı olsa Konyaspor o sezon şampiyon olurdu…

Konyaspor UEFA Konferans ligi gruplara kalsa şu an hiç borcu olmazdı, Konferans ligi aşağı yukarı 12 milyon Euro gelir demek.

Konyaspor, Fatih Özgökçen hikayesi var ya Adalet ve Kalkınma Partisinin oylarındaki düşüşün sebebini arayan Sayın Recep Tayyip Erdoğan için sorunun cevabını verecek bir hikaye.

Hiçbir vasfı olmayan Fatih Özgökçen sabece bir bakanın okul arkadaşı olduğu için Konya’da bir sürü hukuk işi yapıyor, Bakan bey Konyaspor’a arazi veriyor, Konyaspor başkanı hiç kimsenin haberi olmadığı bir ihalede Konya’lı bir vekile araziyi satıyor…

Sonra Sayın Recep Tayyip Erdoğan AK Parti oyları neden düştü diye komisyon kuruyor. Konyaspor hikayesi çok sular götürür. Fatih Özgökçen Konyaspor tarihinin gördüğü en kötü başkanlar arasında ilk üçe girer. Neresinden tutsanız elinizde kalır.

Fatih Özgökçen ben 30 milyon Euro borçla aldığım takımı 20 milyon Euro borçla bıraktım diye öğünüyor.

Keşke 30 milyon Euro borçla bıraksaydın da adam gibi takım bıraksaydın.

Neyse tüm bunlar olurken Uğur İbrahim Altay sadece seyretti, şimdi takım küme düşünce seneye 500.000.000 TL para bulması gereken de Uğur İbrahim Altay…

Mecbur bulacak…

Ben ona dedim ki (haber yolladım)Zeki Çimen yada Ahmet Şan tecrübeli onlardan biri başkan olsun Uğur İbrahim bey ben kimseye Konyaspor başkanı ol demem dedi ve Zeki Çimen öyle talep gelmeden başkan olmazdı.

Uğur İbrahim bey Ahmet Şan’a bu kulübü herkese veririm sana vermem dedi.

Ömer Korkmaz ateşten gömlek giymeye talip oldu. Ben direk başkan yardımcısına şunu söyledim dikkat edin Ömer Korkmaz’ın sonu Bahattin Karapınar gibi olmasın….

Ömer Korkmaz ve ekibi çok arzulu ve hevesli ama tecrübesiz, Konyaspor’un azıcık kurtulma ümidi vardı acemiliklerinden kullanamadılar.

Çıkmadık candan ümit kesilmez ama , Konyaspor’un transfer yasağı var, parası yok.

O kadar çok sorun var ki…

Neyse bundan sonrası Uğur İbrahim Altay’ın sorunu ben bu filmi çok gördüm, inat etti lafımı dinlemedi. Yaşayıp görsün…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Dikilitaş Arşivi
SON YAZILAR