Sabit Horasan

Sabit Horasan

İçimiz yanıyor

İçimiz yanıyor

Yine terör. Yine al bayraklarla sıra sıra dizilmiş şehitler.

İçimiz yanıyor. Ama ne yazık ki çözüm yok. İşi, sadece lanetlemekle, baş sağlığı dilemekle geçiştiriyoruz. Sanki her şey bu sözlerle  bitiyormuş gibi.

Pazar günü, çok büyük bir acıyla sarsıldığımız Şemdinli’deki hain saldırının ardından, aynı gün akşam İzlanda’dan gelecek iyi haberle teselli bulmayı umut ettik. Ama, ne yazık ki A Milli takımımız Dünya kupası elemelerinde İzlanda’ya yenilerek ilk mağlubiyetini aldı. Ülke olarak terör saldırısının ardından bu yenilgiyle bir kez daha yıkıldık.

Sahi, A Milli takım Pazar akşamı İzlanda karşısında nasıl futbol oynadı veya oynamaya çalıştı çözen oldu mu?

Sahi, daha geçen yıl İtalyan futbolcunun taktik bilmemekle suçladığı Fatih Terim sahaya çıkardığı 11 ve oynanan futboldan zevk aldı mı?

Üzgünüz, ama her şeye rağmen, sabırlı olmalıyız. Evet, Milliler kötü oynadı yenildi. Ama daha her şey bitmiş değil. Her ne kadar Fatih Terim’e güvenmesek de  Millilerin 2018 yılında  Rusya’da düzenlenecek Dünya kupasına katılması için şansı devam ediyor. Aynı sıkıntıları Avrupa şampiyonası elemelerinde yaşamadık mı?

O zaman ülke olarak Milli takımın yanında olmalıyız, futbolculara güvenmeliyiz.

Atiker Konyaspor, lig ile birlikte Avrupa liginde oynayacağı zor maçlarla kritik olduğu kadar önemli bir viraja girdi.

Yeşil-beyazlılar fikstüre göre, ligde Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursaspor, Avrupa liginde de Braga ile iki maça çıkacak.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın dediği gibi yapılacak bir şey yok. Bu maçları oynamak istemiyorum, diyebilir misiniz? Elbette ki hayır. O zaman bu karşılaşmalara gelişim, güç deneme maçları olarak bakılmalı. Atiker Konyaspor’un ligdeki konumunu bu maçlar belirleyecek.

Yapılacak en doğru hareket,izlenecek yol, çıkıp oynayacaksın,5 maçı en az kayıpla geçeceksin. Geçen yılın lig üçüncüsü ve Avrupa ligine direkt katılan Konyaspor’a yakışan budur…

 

Atiker Konayaspor Başkanı Ahmet Şan ve 6 yönetici, geçtiğimiz hafta içerisinde Niğde’nin Çukurkuyu beldesine giderek, 15 Temmuz demokrasi şehidi Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etmişler.

Konya ve Konyaspor adına büyük bir görev.

Yöneticiler, daha resmi olsun diye kulüp otobüsüyle gitmişler Niğde’ye ve orada Belediye Başkanını ziyaret etmişler, şehidin ağabeyi ile de mezarı başında görüşerek başsağlığı dilemişler.

Belediye Başkanı ile cıvadra ki çocuklara Konyaspor ürünleri taktim eden ve veren yöneticilerimiz, sanırım  şehidin babasının evine gitmeden Konya’ya geri dönmüşler.

Yöneticilerimizi, her ne kadar şehidin baba ocağına uğramasalar da  kutluyorum bu davranışlarından dolayı. Şehit Ömer Halisdemir’in anne ve babası, her ne kadar yüz yüze görüşme olmasa da  umarım bu ziyaret haberini almış ve memnun kalmışlardır  Kendilerine Konya’dan bir kez daha baş sağlığı dileklerimizi iletiyor, sabır diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sabit Horasan Arşivi
SON YAZILAR