Hâlid Şen

Hâlid Şen

Aksa'yı ve Diyarbakır’ı kim karıştırıyor?

Aksa'yı ve Diyarbakır’ı kim karıştırıyor?

İlk kıblemiz Mescid-i Aksa, İsrail askerlerinin postallarıyla kirletiliyor… Bu mesele ne ülke gündeminde yer bulabildi ne de hükümetimizde ‘kınama’ dışında bir tepkiye neden olmadı…

**

Ülkemizde Siyonist güçlerin düzeniyle terör olayları yeniden artırıldı ve yiğitlerimizin şehit haberlerini aldık, almaya devam ediyoruz. Bu terör olaylarının belirli bir vakitte durdurulup istenildiği zaman başlatılması tesadüf değildir. Ortadoğu ve İslam coğrafyalarında yaşanan olayları Doğu’da yaşanan olaylardan ayrı tutamayız. Bizim için İstanbul, Diyarbakır, Konya nasıl vatan toprağı ise Şam, Mekke, Saraybosna ve Kudüs’te o kadar vatan toprağıdır.

**

Doğu’da yaşanan olaylarla Kudüs’te yaşananlar aynı merkezden planlanmaktadır. Daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi Arz-ı Mev’ud planının uygulanması için tüm oyunlar oynanıyor. Maalesef işbaşına gelen işbirlikçi kadrolar bu planı engellemek yerine açılım süreci ve BOP Eş Başkanlığı gibi oyunlara alet olarak Siyonizm’e hizmet etmişlerdir. Hem de ‘Biz Siyonizme hizmet etmiyoruz, van minüt’ şarkısını söyleyerek…

**

‘Efendim Filistin’de yaşanan olaylara biz nasıl engel oluruz?’ diyenler Milli Görüş kadrolarının iktidarına baksınlar. Erbakan Hoca’nın başbakan olduğu hükümet döneminde Türkiye’yi uzun yıllardır meşgul eden terör olayları, bıçak keser gibi kesilmiştir. O dönemde İsrail bile Filistin’de bir tek kurşun bile sıkmamıştı. Bir gazeteci Erbakan Hoca’ya bunun nedenini sorduğunda bunun yöneticilerin inancından kaynaklandığını ifade ediyor.

**

Basiretsiz yönetimler yaptıkları işlere 10 yıl geçmeden ‘yanlış yapmışız, bizi kandırmışlar’ derler. Peki sizi kandırmışlar ama bu kandırılmanın son ne zamane kadar sürecek. Bu kandırılmanın bedelini neden Müslümanlara ödetiyorsunuz?

**

Libya işgaline destek verdik. Irak işgaline destek verdik. Suriye’de ABD’nin yanında olduk. Bir 10 yıl sonra da ABD bizi kandırmış dersiniz… Kendinize gelin, Milli Görüş’e sarılın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hâlid Şen Arşivi
SON YAZILAR