Elif Eken

Elif Eken

Ülkemin fırsatçı insanları

Ülkemin fırsatçı insanları

Güzelim Türkiyem...

Bu hayattaki en büyük şanslarımız dan olsa gerek Türkiye'de dünyaya gelmek ve Müslüman olmak. Buraya kadar her şey çok güzel insanları, doğası, camileri, parkları, bahçeleri her bir karışı.

**

Fakat bu güzel ülkemin bir de Fırsatçı grubu var hiçbir anı durumu kaçırmayan, bu güzelim ülkeyi değersizleştirmek için ellerinden geleni yapan bir grup.

Oysa Bilge Kağan ne de güzel söylemiş “Ülkede Birliği koruyabilirseniz yaşayabilirsiniz” diye.

**

Şimdi tam da birlik beraberlik zamanı içerisinde olduğumuz ekonomik savaştan ancak el birliği ile başarı kazanabiliriz. Şu an İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı birilerini suçlamak yerine Acaba ben ülkem vatanım adına neler yapabilirim diye bol bol düşünmeli ve elimizden geleni ardımıza koymamalıyız.

**

Birlik ve beraberlikte kuvvet ayrılıkta sıkıntı ve felaket vardır. Öyleyse Başımızdaki yöneticim izin liderimizin söylediklerini uyma ve uygulama zamanı gelmiştir.

Ekonominin yerle bir olmasını sağlayan gene Bizim toplumumuzdaki Fırsatçı insanlarımızdan kaynaklı değil mi?

**

Örneğin bir kuru fasulye mayıs ayı gibi ekilip eylül ayı gibi de hasatta veriliyor. Ama buna rağmen elden fasulye nohut satan insanlarımız artık zam geldi diyor. Oysa kendi mahsulü ve onun yetiştirilmesinde harcamış olduğu para henüz bu kadar artmamıştı ve yeni ekilen ya da yeni hasatta verilen bir ürün değil.

**

O zaman güzel ülkemi Fırsatçı insanı olmuş olmuyor mu? Son 2 aydır herkesin tek konuştuğu bir konu var. Her şey çok pahalı. Evet her şey gereksiz pahalandı. Ama bunun sebebi gene bizleriz bir kutu süt 12 TL olursa insanlar çocuklarına nasıl içirebilsinler bir düşünün.

**

Yapmayın her kuru yükseldiğinde kafanıza göre zam yapmayın. Bir gecede Tekbir Sözde Kurlar düştü. Hadi şimdi o her kurda artış yapan yiğitleri görelim şimdi düşüş zamanı.

**

Haksız yere yapılan gereksiz zamların bir bir indirilmesini tüm Türkiye Halk olarak bekliyoruz. Zor değil akşam aldığımız sütün fiyatı sabahı artmış oluyor. şimdi ise sabaha kadar her şeyin fiyatının normale dönmesini bekliyoruz.

**

Elbette biliyoruz bu kadar kolay olmayacağını bizleri zorlu bir kış bekliyor ama olsun yaza bahara aydınlanmış bir Türkiye olarak çıkacağımızı biliyor umut ediyoruz...

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Elif Eken Arşivi
SON YAZILAR