Emre Özgül

Emre Özgül

İdam kararını alamayacaklar!

İdam kararını alamayacaklar!

AB'ye girebilmek uğruna zinayı serbest kılan zihniyet, üzülerek belirtiyorum ki, idamı da çıkaramaz.

**

Gel gör ki vatandaş da idam istiyor,

Takipçilerime sordum bir kısmı idam ile ilgili düşüncelerini belirtti..

ACİLEN İDAM İSTİYORLAR

Muhammet Yalman: İdam çok acil. Özellikle AK Parti'nin istemesi. Tunahan Özen: Şuan bir algı oluşturuluyor. İdam gelse tamamen adelet sağlanacakmış gibi. Yanlış. Adalet sağlandıktan sonra idam gelmeli. Bizzat adaletin kendisi idam değildir. İdam adalet için sadece bir araçtır. Adaletsiz idam bir vahşete de dönüşebilir. O yüzden önce Adil Düzen şart.

Erdoğan Şen:TBMM tüm siyasi partilerin ortak kararı çocuk istismarcılarına ve tecavüzcü sapıklara idam yasası getirilmeli.

İsmail Şahin: İdam en basit çözüm olur. Bence kıssasa kıssas olmalı. Mesela tecavüzcüye hapisten yatanlar tarafından tecavüz. Mesela teröriste canlı bomba düzeneği kurup egenin serin sularında tatbikat gibi.

Mahmut Çapar: Tüm yönetim tek bir kişi elindeyken ve ülkedeki adelet düzeni bu kadar zedelenmişken idamın bu şartlar altında gelmesi doğru olmaz. Bunun için çok ilk önce kuvvetler ayrılığının ve yargının bağımsızlığı sağlanmalıdır.

Mahmut Özcan: Şahıslara karşı işlenen suçlarda kesinlikle idam gelmeli, affedecekse yakınları affetsin suçlar karşılığını bulmadıkça insanlarımızı eğitemediğimiz sürece bu tip suçlar da artacaktır.

Kemal Soylu: Bu kadar bozulmuş bir toplumu ancak idam düzeltir. Geç bile kalındı.

Mustafa Ergün Baş: İdam yasası geri gelmeli, fakat bu durumu yasalar engelleyebilir mi ? Bilmiyorum. Önemli olan çocukların ilk eğitimini aldıkları ailelerin bu duruma özen göstermesi gerekiyor.

Yasin Eryiğit: İdam yasasının çok önceden çıkması gerekirdi zira gerek islam dininde olsun cezaların genel amacı caydırıcılıktır.

İbrahim Akseki: Bence idam gelmelidir.

Emine Batı Abalı: Bu insan görünümlü hayvanları idamdan başkası temizlemez. Kesinlikle idam gelmeli.

Bedrettin Yalçın: Emre, benim fikrim idam çıkmaz. Bu toplum nereye gidiyor? Anlamak zor insanların birbirine ne sevgisi kaldı, ne saygısı.

Şehmuz Tuncel: AB falan istemiyoruz. Benim vergimle bu alçakları besleyecekseniz HELAL etmiyorum. Tecavüzcüler ve çocuk istismarcıları için, askere, polise kurşun sıkan vatan hainleri için #idamistiyorum.

Tekin Gürel: İdam çağ dışı gibi görülse de, özellikle vatan haini ve çocuk istismarcısı sapıklara uygulanmalı. Süleyman Sayan: İnsanlar o kadar yoldan çıktı ki; sapıklık helak olmuş kavimleri aratmıyor, sapkınlık desen diz boyu, idam gelmeli. Asıl soru bu; suçu sabit görülen hayvana insana çora çocuğa yaklaşanlar, sebepsiz cana kastedenler vatana ihanet edenler hemen infaz edilmeli.

Hidayet Sarıaslan: Kimseye başın sağ olsun demek istemiyoruz artık Emre kardeşim, hainlerin ve ırz düşmanı şerefsizlerin başını istiyoruz.

Selim Ayvaz: Süt içen bebeğe yemek yermisin demek gibi bir şey idam yasası. Fuhuşu serbest kılan yasa çıkaranlar sence idamı getirir mi? Ben, tabiki gelmesinden yanayım ama bizleri oyalamasını iyi biliyorlar turuncu koltuklu abiler.

Mete Vurdular: Olmayacak şey hakkında ne düşünülebilir yapsınlar tamam ama suni gündem oluyor ve yarıda kalıyor. Ben de kız babasıyım ama nerde o yürekli adamlar.

Güner Şeker Kaya: Vatan haini ve tecavüzcülere idam. Anne ve babalar çocuklarını vatan haini tecavüzcü sapıklar için dünyaya getirmiyorlar. Fikret Keleş: İdam cezasını kaldıranlar, idamı geri getiremezler.

Hulusi Ada: Tecavüzcüler ve vatana ihanet edenler idam edilmelidir.

Ahmet Bozdağ:Bizim 600 küsür milletvekillerimizin bir hükmü yok.

Celaleddin Kenanlar: Çocukları kaçıranlar, tecavüz edenler ve onlara kıyıp öldürenlere iki kere idam gelmeli asla affı yok bu cani namussuzların. Neşe Gülmez: İdam konusunu meclis göze alamıyorsa referanduma sunsunlar halk gereğini yapacaktır. Tecavüzcüler uyuşturucu temin eden ve satanlar teröristler vatan hainliği ispatlananlar için idam gelmeli aksi takdirde ağır suçların önüne geçilemez.

Mustafa Kenan Yılmaz: İdam olsun tek ceza bu olmalı ve hafifletilmemeli.

Mehmet Ali Nurullahoğulları: İdam gelmeli ve suçlu mahkemede değil suçu işlediği kişinin yakınları tarafından yargılanmalı ve cezalandırılmalı.

Bekir Karakuş: Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan "Önüme getirsinler imzalarım" diyordu. Şimdi sıra kendisinde istesin Meclisten Ak Parti ve MHP Milletvekillerinin sayısı yetiyor nasılsa... Sadece istemeleri yetiyor yani. Abdülkadir Hepokur: Herkes idam istiyorsa istemeyen kim?

Ayfer Tuncel: Irz, namus ve vatan hainleri ibret için idam edilsin.

Süleyman Kurt: Ülkemizin beka mücadelesi verdiği bir dönemde idam getirmek yanlış olur.

İsmail Erdoğan: Avrupa yasalarından vazgeçmediğimiz sürece idamı asla geri getiremeyiz.

Cihan Söğüt: Adaletin olmadığı ülkede idam zulümdür. Nitekim ABD'de idam var ama suç oranları yine yüksek.

Ali Kemal Kakan: Ben idam yerine ağır cezadan yanayım.

Kadir Kağnıcıoğlu: İslam dininde kıssasa kıssas var. Ne o idam ölene kadar mokoko.

Tanfer Ata: Vatana ihanet eden bölücü teröristlere ve çocuk tecavüzcülerine idam getirilmelidir.

Sinan Bozkurt: Sübyancıyı ve isyancıyı asın.

İsmail Kaplan: Taa 15 Temmuz'da sözü verildi ama hala bir hareket yok. Çıkartmazlarsa yazıklar olsun.

**

Şimdi iç hesaplaşma zamanı

Hadim etme uygulaması getirmek çözüm değil

Bakalım nasıl bir karar alınacak

Alınacak karar da çoğu şey için dönüm noktası olacak

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Emre Özgül Arşivi
SON YAZILAR