Filiz Eryaşar

Filiz Eryaşar

Ne bu ekran çılgınlığı...

Ne bu ekran çılgınlığı...

Günümüzde gördüğümüz gibi halkımız inanılmaz derecede ekran bağımlısı haline gelmiş bulunmaktadır..

*

Diziler, yarışma programları, evlenme programlarına yoğun bir şekilde talep ve izlenim var buda çok üzücü bir olaydır ki! Çünkü ailevi değerlerimiz bu ekran çılgınlığı sayesinde yok olma durumuyla karşı karşıyadır.

*

Gerek aile ve toplumumuzla bağdaşmayan bu programlar gençlerimizi olumsuz yönde etkilemektedir. Gerek evlenme programları olsun gençlerimizi evlenmeden soğutma noktasına getirmiştir ki, kendi düşüncem bu programlardaki gerek erkek veya bayanlar kültürümüzün Türk kadınını ve beyini örnek bir davranış sergilememekteler buda gençlerimizi olumsuz yönde etkilemektedir.

*

Çünkü maddi konular hep ön sırada yer almaktadır.

*

Aynı zamanda görüldüğü üzere bu programlara ciddi şekilde izlenme rekorları vardır ki bu çok üzücü bir olaydır. Hayatımızda yaşantımızda bu programların etkisini görüyoruz. Benim şahsi görüşüm şudur; Her kişinin bir programı olacağı yerde her kişinin ailesine ayıracağı bir saati olmalıdır.

*

Bu programlar ailevi kopukluklara yol açmaktadır. Akşam bireyler işten eve gelince yok dizimin saati geldi. Yok programımın saati geldi diyerek TV bağımlısı haline gelmiştir.

*

Son olarak diyorum ki, TV bağımlısı değil hayatımızın ailemizin yaşam noktası olalım selam ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Filiz Eryaşar Arşivi
SON YAZILAR