Süleyman Küçük

Süleyman Küçük

2 başlı terör

2 başlı terör

Türkiye son bir haftada 2 aşağılık bombalı terör saldırısına uğradı.

Önce İstanbul sonra Kayseri’de PKK tarafından can evinden vuruldu.

40 yılı aşkın zamandır önce ASALA sonra PKK ile Türkiye’nin savaşı devam ediyor.

Batılı müttefik ve dostlarımız(!) tarafından peydahlanan, elinden tutulan ve sona erdirilme aşamasında ise yeniden cesaretlendirilen silahlı terör örgütünün dış desteği ortaya konmakla birlikte içerideki destekleri tam olarak aydınlatılamamıştır.

Son zamanlarda milleti ümitsizlik ve yılgınlığa sevk edecek bombalı eylemler yolunu seçen terör örgütü milletten destek almadan ayakta kalamayacağını bilmektedir.

Bu sebeptendir ki silahlı terör örgütü bir yandan güneydoğuda silahlı, büyükşehirlerde ise bombalı eylemler yaparken, yurt içindeki ve yurt dışındaki destekçileri de internet ortamında zehirlerini saçmaktadırlar.

Silahlı terör örgütünden geri kalmayacak şekilde milletimize yapılan bir diğer terör saldırısı da dini kisve altındaki sapık Kuraniyyun düşüncelilerin yaptıklarıdır.

Birisi milletin vatan millet birlikteliğine saldırırken diğeri ise milletin dini bütünlüğüne dönük ihanetlerini sergilemektedir.

Birisi milletin ve vatanın bölünmesi yönünde çaba harcarken diğeri milletimizin uyageldiği 1400 yıllık ehlisünnet inancını yok etmek istemektedir.

Silahlı terör örgütü, 3 kıtadan oluşan imparatorluktan kala kala sadece Anadolu coğrafyasına sıkıştırılan milleti daha da küçük parçalara bölmek isterken adına Kuraniyyun denen sapkın fırka ise Allah(cc) Resulü’ nün(sav) sahih sünnetini ortadan kaldırmaya çalışmaktadır.

Kuranı Kerimin ilk öğrencisi, ilk okuyucusu, ilk öğretmeni, ilk açıklayıcısı, ilk uygulayıcısı olan Hz. Rasulullah’a(sav) olan bu düşmanlık bu ülkede başlayan bir hareket değildir.

Tıpkı silahlı terör örgütleri olan ASALA ve PKK gibi Kuraniyyun hareketi de dış kaynaklı bir emperyalist oyunun parçasıdır.

Osmanlının tarih sahnesinden çekildiği günlerde yapılan emperyalist bölüşümün yeniden gözden geçirilerek eskisinden daha canice bir planı uygulamaya kalkışan vahşi emperyalistlerin uşaklığını yapan bu hareketler geçmişteki benzerleri gibi yok olmaya mahkûmdur.

Eninde sonunda ister silahlı terör örgütü olsun ister Kuraniyyun hareketi olsun yok olmasına yok olacak, ama yok oluncaya kadar da belki de hem maddi hem de manevi yönden milletimizin maddi ve manevi birlik beraberliğine geçmiş benzerlerinden daha fazla hasar verebilecektir.

Maddi hasarlar giderilebilir.

Ama milletlerin bünyesindeki manevi hasarları gidermek, maddi hasarları gidermek kadar kolay değildir.

Bu hasarın dünyaya dönük olan yönünden daha çok ahirete dönük olan yüzü bizi ilgilendirmeli ve tedbirler buna göre alınmalıdır.

Ailelerin göz aydınlığı olan nur topu gibi kız ve erkek evlatlarını internetteki sosyal medya ortamlarında Allah(cc) Rasulü’ne(sav) düşman olacak derecede sığ bir düşünce içine çeken bu sapık düşünce hareketi derhal sonlandırılması gereken manevi bir terör örgütüdür.

Aslına bakarsan belki de silahlı terör örgütünden bile önce sona erdirilmelidir.

İçi başka dışı başka, iki dilli hatta iki dinli safevi şia tarafından da desteklendiği aşikâr olan bu sapkın görüş, Milletimiz bünyesinden çıkan ehlisünnet âlimler tarafından en kısa zamanda tarihin çöplüğüne gönderilmelidir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Küçük Arşivi
SON YAZILAR