Adem Turan

Adem Turan

KSMMO üyeleri bayramlaştı

KSMMO üyeleri bayramlaştı

Bu yıla ait  dini bayramlarımızı tamamladık. Elbette  bayramlar güzel, hele dini bayramlar, bir başka güzel. İhmal ettiğimiz hısım-akraba eş ve dost ziyaretleri insanlara manevi güç veriyor, moral oluyur.

 Konya SMMO üyeleri de çarşmaba günü oda binasında toplu bayramlaştı. Sayın başkan Seyit Faruk Özselek  bizi de davet etti sağolsun, biz de katıldık. Üyelerin çoğunluğu iştirak ettiği buluşmaya Konya Milletvekili M.Uğur Kaleli de katıldı. Nezih bir ortam, manevi atmosferi de yüksekti. Hoş sohbetlerin  yapıldığı bayramlaşmada , mesleki üyeler hasret giderip, güzel bir zaman geçirdi.

Eskiden beridir devam eden  bu güzel geleneği, sempatik başkanımız Özselek’de devam ettiriyor.Kendilerini tebrik ve takdir ediyoruz.

 Yine hafta içinde, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Sefa Özdemir ‘de tüm basın çalışanların bayramlarını tebrik etti.Çalışanların  yanında olduğunu ,sorunların çözümünde gayret gösterdiğini beyan etti. Kendilerine teşekkür ve takdir ediyoruz.

Aynı zamanda yeniden Basın İlan Kurumu yönetim kurulu’na seçilen Mustafa Arslan beyi’de tebrik ediyor ve  başarıların devamını diliyoruz.

Odalar;  Mesleki birliktelik sağladığı için elzem ve faydalıdır. Ancak bir de bunların yanında alternatif olarak dernekler kurulmakta. Maksadı aynı olsa da kişiler arasında kutuplaşmalar, bölünmeler meydana getiriyor. Eksi tarafı da bu olsa gerek. Zira Rabbimiz  Ali İmran 103’de  mealen şöyle emreder;    Hep birlikte Allah’ın ipine (Kur’an’a) sımsıkı sarılın. Parçalanıp bölünmeyin. Allah’ın size olan nimetini hatırlayın. Hani sizler birbirinize düşmanlar idiniz de O, kalplerinizi birleştirmişti. İşte O’nun bu nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz, bir ateş çukurunun tam kenarında idiniz de O sizi oradan kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle apaçık bildiriyor ki doğru yola eresiniz.”

 Bölünmüş olarak, sadece bölünmüş yollar  güzel. Onuda sol şeridi sürekli meşgul etmezsek!. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah.

Cumanız mübarek olsun.Allah’a emanet olunuz.

               

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Adem Turan Arşivi
SON YAZILAR