Süleyman Küçük

Süleyman Küçük

G 20’nin Tek Dünyası

G 20’nin Tek Dünyası

WEF Başkanı Klaus Schwab, İklim Kanununu, karbon kotasını ve aşıyı reddeden insanları toplama kamplarına alınması için hükümetlere çağrıda bulundu.

Kimse sen kimsin demedi bu şeytanın uşağına.

Dünya Bankası Başkanı Ajay Banga, 7 Eylülde kurumlarının iklim değişikliği, borçlar ve dijital dönüşüm konularında işbirliğini yoğunlaştırma niyetinde olduklarını bildirdi.

Bu uşak da gerekli cevabı alamadı maalesef.

Şimdi ise bu ikilinin başında oldukları Dünya Bankası ile İMF küresel finans dedikleri kurumların başkanlarını önümüzdeki hafta Fas’ın Marakeş kentinde topluyor.

Maliye bakanı Şimşek bu toplantıya katılacakmış.

Bakalım bu defa nasıl bir açıklama çıkacak.

TEK DÜNYA, TEK AİLE, TEK GELECEK olarak ifade edilen şeytani düzenin adımları bu toplantılarda

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalar da G20 Liderler Zirvesi Hindistan‘ın başkenti Yeni Delhi'de yapıldı ve Cumhurbaşkanının da katıldığı toplantı "Tek Yeryüzü, Tek Aile, Tek Gelecek" temasıyla düzenlenmişti.

Söylenen yalanlara inanacak olursak bu toplantılarda küresel ekonomik reformlar ele alınıyormuş.

Nedir bu reformlar dediğinizde aldığınız bir cevap yok.

Yıllardır peş peşe uyguladığınız reformlar dünyada yoksulluğu ve savaşları sona erdirdi mi diye sorduğunuzda yine cevap yok.

Peki, o zaman bu reformlar neye hizmet ediyor ve kime yarayacak dediğinizde yine bir sonuç yok.

Ülke olarak neden Hindistan seçildi sorusuna bile cevap veremezler.

Biz söyleyelim: Pagan Hinduizm'de kutsal sayılan eski Sanskrit yazısı Maha Upanişad'dan çıkardıkları "evrensel birlik duygusunu" geliştirmek teması için seçildi.

Ne kadar barışçıl ve masum bir tema gibi görünüyor ama değil.

İnsanlık dini inancıyla, milliyet duygusuyla ve hür coğrafyasıyla yaşadığını zannederken muhtemelen hiç bu kadar tutsak bir konuma düşmemişti.

Arada bir de olsa medya ve siyasetçiler Çok ilginç bir dönemden geçiyoruz” diyorlar ya.

Teknolojinin gelişmesiyle gücünün zirvesinde olduğunu vehmeden insanoğlu ve yaşam kalitesinin ve maddi imkânlarının en yüksek olduğunu zannettiği bir zaman diliminde en büyük tuzağa düşürülmek istenmektedir.

İnsanlık kendilerini efendi zanneden şeytani düşünceli kişiler karşısında belki de hiçbir zaman kendisini bu kadar aciz hissetmemişti.

Çünkü bu gün G20 aracılığı ile dünyada bulunan 208 ülke, tek dünya ve tek devlet planında hedef tahtasına oturtulmuştur.

Dini inançları yok etmeyi, vatanseverlerin savunduğu ulus devletleri hatta kendi kurdukları monarşileri sonlandırarak oluşturmak istedikleri yeni küresel insan tipi ile totaliter bir tek dünya devleti kurma yolunda ki hedeflerin genel ismidir tek dünya.

Bunlar kim diye soran olursa, temeli tapınak şövalyelerine dayanan ve İlluminati olarak bilinen tehlikeli ve gizli örgüt şeytani yapının kurucusu olan beş ailedir.

En çok bilinenleri ise Rothshild ve Rockfeller aileleridir.

Tek dünya, Tek Aile, Tek Gelecek” adı altında yeniden tek kutuplu dünya devletini hedefleyen bu senaryoda geçmişten farklı olarak araçlar, silahlar ve propagandanın adı, şekli ve boyutu değişmiş etki sahası ise eskisiyle kıyaslanmayacak ölçüde genişletilmiş bulunmaktadır.

FARKINDA MIYIZ?

Komünist blokun yıkılması ile kendisine düşman olarak İslam’ı seçen batının ABD hegemonyası altında yürüttüğü insanların hayatta kalma karşılığında vazgeçtikleri güvenlik duygusunu ne idüğü belli olmayan sıvılar ile daha doğrusu kapanmalar yoluyla devralmıştır.

Bu tanıdık senaryoda en temel husus, hatırlanacağı üzere uydurma virüsler ile oluşturulan salgınlar idi.

Şimdilerde ise yeni dünya düzeni oluşumunda yeni üst kimlik inşası ile yeni insan tipi yani Küresel İnsan oluşturabilmek için iklim değişikliği yalanı uydurulmuştur.

Ama tüm senaryoların altında kuzu postuna bürünmüş küreselci kurtların olduğu çabuk ifşa edilmiştir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Süleyman Küçük Arşivi
SON YAZILAR