Emre Özgül

Emre Özgül

Toplantıdan sonra yaşananlar

Toplantıdan sonra yaşananlar

AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli'nin basın toplantısına katıldım. Vekil, açıklamasını yaptıktan sonra kendisine 2 soru yönelttim.

 

Konya'daki teşkilatlarda yeni bir yapılanmaya gidilecek mi ve siyasette FETÖ ile mücadelede somut adımlar atılacak mı diye sordum.

 

Kendisi gayet samimi bir şekilde cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylemlerini tekrarladı. "Çok çalışmamız gerekir, biz bir lider ve dava partisiyiz" dedi. Değişikliğin sinyallerini verdi.

 

Sosyal medyadan değişiklikler olacağına dair bir paylaşımda bulundum ardından da bu konu üzerinden bir haber inşa ettim.

**

Bir telefon geldi, sayın vekil numaranızı istiyor ve sizinle görüşmek istiyor denildi. Memnuniyet ile karşıladım. Sayın vekilimiz aradı yanlış bir anlaşılma olmuş ve ben Konya noktasını kaçırmışım, o değişiklik ifadesini Türkiye geneli için söyledim dedi.

 

Bu nazik söylemlerini kıramadım ve vekilin talebi üzerine paylaşımımı Türkiye geneli olarak güncelledim.

 

PAYLAŞIM RAHATSIZ ETMİŞ

Ama dikkatimden kaçmayanlar var. Yaptığım paylaşım teşkilatı mı desem teşkilattaki bazılarını mı desem ciddi anlamda rahatsız etmiş. Sayın vekile telefonlar gelmiş, bu duyumları nereden aldınız tarzında cümleler kurulmuş.

 

Ayrıca paylaşımım yine Twıter üzerinden de kısa zamanda paylaşıma açılmış.

 

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Demekki çekinceleri olan teşkilat mensupları ve yöneticiler var. “Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır” ayeti ne de doğru.

 

Vekilin söylemlerine göre yanlış bir anlaşılma olmuş ama eminim ki önceki gün yaşanan bu olay, bundan sonraki süreç için daha tedbirli davranma noktasında, altını çizerek söylüyorum bazılarına tedbir aracı olacaktır.

 

HALKI KUCAKLAMAYANIN KOLTUĞU GİDER

 

Partisinin başına uzun bir aradan sonra geçen sayın Recep Tayyip Erdoğan, halkın verdiği mesajı aldı.

 

Halk, kendisini kucaklamayan ve dinlemeyen siyasileri istemiyor. Referandum sürecinde bu olumsuzluklar yaşandı.

 

Bundan sonra vekiller, belediye başkanları, il, ilçe, gençlik ve kadın kolları teşkilatları bu faktörün dışına çıkarsa açıkça kendileri kaybeder.

 

Umarım, bundan sonra halkı ciddi anlamda ve samimi bir şekilde kucaklamayı becerebilen teşkilatlara sahip olabiliriz.

 

Benimki bir temenni tabi.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emre Özgül Arşivi
SON YAZILAR