Adem Turan

Adem Turan

Seçime giderken…

Seçime giderken…

Türkiye Cumhuriyeti’nde  kuruluşundan bu güne kadar tam 65 hükümet kurulmuş. Bunların bazıları kısa ömürlü, bazıları da uzun soluklu hükümetler olmuştur. 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilleri ve başkan seçimi sonucunda 66. Hükümeti kuracak kısmetse. Elbette bütün seçimlerin ehemmiyeti vardır. Ancak yapılacak bu seçim, diğerlerinden çok daha önem arz ediyor. Niye mi?  Öncelikle 14 yıldır aralıksız devam eden AK Parti iktidarı sona mı erecek? Yoksa kaldığı yerden devam mı edecek? Bütün bu sorular cevap bulacak.

Bu arada sinsice  bir köşede bekleyen Siyonistler, tekrardan  gezi olaylarını canlandırma gayretleri, FETO darbe girişimleri, Türkiye’de kaos oluşturmak isteyen misyonerlerin yeniden piyasaya çıkacak olmaları aşikardır.

Bütün bu olumsuz düşünce sahiplerine fırsat vermemek için, liderlerin çok daha dikkatli ve sağduyulu hareket etmek suretiyle, seviyeli propaganda yapma mecburiyeti vardır. Aksi takdirde ileride telafisi mümkün olmayan yaralara yol açacaktır. Buna fırsat vermemek gerekir. Aksi takdirde bu vatanın birliği ve dirliği için şehit olan gençlerimizin kemikleri sızlar.

Bir an düşünün ve kendinizi genç yaşta hayatını kaybeden şehitlerimizin yerine koyun. Kimi yetim çocuk ve eş bırakmış, kimileri de gözü yaşlı anne baba bırakmış. Kimin için? Ne için?

Tam 103 yıl geçmiş Çanakkale Zaferi’nin üstünden. Unutabildik mi bu şehitlerimizi? 57.Alayı? Unutmak ne  mümkün.  Allah hepsine rahmet eylesin.  

 Cephede yenemeyen yedi düvel düşmanlarımız, bizi içeriden parçalamak, biri birimize düşürmek suretiyle Çanakkale’nin intikamını almak istiyorlar. Çok dikkatli olmalıyız.

Elbette insanlarımızın farklı siyasi görüşü ve benimsediği parti olacaktır. Demokrasinin kazanımlarıdır bunlar. Tahammüllü ve saygılı olmak zorundayız.

 Hangi partiden olursa olsun, önemli olan vatanını seven, ülkesi için çalışacak, donanımlı, eğitimli milletvekili adaylarını seçmek gerekir.

Şimdiden seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olması dileği ile Cumanız mübarek olsun. Allah’a emanet olunuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Adem Turan Arşivi
SON YAZILAR