Sinan Şen

Sinan Şen

Önde Olanlar

Önde Olanlar

Allah Filistinde bulunan kardeşlerimize yardım etmeyi, onlara ve diğer Müslüman ülkelere musallat olmuş, gözü dönen terörist İsrail’i o topraklardan def etmeye bizleri memur kılsın.

Bu uğurda ömürlerini feda edenlere rahmetiyle muamele etsin.

Bizler biliyoruz ki, tarihimizdeki savaşların hiçbirini maddi üstünlüklerle kazanmadık. Ecdadımız makamın en yükseği olan şehadet için sürünerek bile olsa gereken vazifeyi yerine getirdiler.

Zulmü gördükleri zaman mazluma kanat gerdiler ve zalime haddini bildirdiler.

Dinimiz bize bunu emrediyor. İnsan olabilen, insan kalabilen diğer dinlere mensup olan kişilerin de vicdanı bunu diyebiliyor.

Gözü dönmüş azgın güruh, Firavunun Musa gelecek diye tüm çocukları katletmesi gibi masum canlara kıyıyor.

Biz biliyor ve inanıyoruz ki Firavunu yıkan Hz. Musa (a.s) gibi sizin de sonunuz gelecek, bir Musa gelecek ve sizi bulacaktır.

Dilediğiniz hedefinizi gerçekleştiremeyeceksiniz. Tüm dünya birleşseniz, şu zulme seyirci kalan hatta firavunun yanında yer alan Müslüman (!) Liderlerini de yanınıza alsanız kazanamayacaksınız. Çünkü siz kazanmanın ne olduğunu bilmiyorsunuz. Bilemeyeceksiniz de hiçbir zaman.

Elhamdulillah öyle bir dine mensubuz ki insanların hayatlarına, onlar için değerli olan her şeye hassas davranmak vazifemizdir.

İnsanların canları, malları, şerefleri ve namusu dokunulmazdır. Kim dokunmaya çalışırsa zalimlerden olur. Ve bizim dinimiz yine emreder ki zalimlerle mücadele et, sakın onlardan olma.

Yıllardır bunun için direnen Kassam tugayları Müslümanların izzetini ayaklar altında bırakmıyor.

Çünkü, bir dava uğruna ölünecek kadar değerli değilse uğruna yaşanılacak kadar da değerli değildir. Uğruna yaşadığımız değerler için ölürüz demektir bu.

Unutmayın zalimler, şehit olmak için mücadele eden bir topluluğu asla yenemezsiniz. Hiç şüphesiz kaybedenler, bu dünyada da öbür dünyada da siz, sizin işbirlikçileriniz ve ellerinde imkan varken mücadele eden kardeşlerini yalnız bırakanlar olacaktır.

Kaybeden tarafta olanlar tarihe insanlığın yüz karası olarak geçecektir.

Zalime karşı önde duranlara, ayakta olanlara selam olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sinan Şen Arşivi
SON YAZILAR