Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

Hayallerimiz 3 puandı gerçekler ise rahat bir nefes almak oldu

Hayallerimiz 3 puandı gerçekler ise rahat bir nefes almak oldu

6 maçtır kazanamıyorduk. Bu sebeple düşme hattından yukarıya bir türlü atamadık kendimizi. Olacak şey değil.

Taraftarın son haftalara kafası rahat girme hakkı yok mu? Sorusunu sorarken 5-1 lik Karagümrük galibiyeti hem kara bulutları dağıtırken rahat bir nefes almamızı da sağladı. 

İşte böyle bir durumda çıktık Karagümrük maçına. Rakibimiz 9. Sıra ve 51 puanda çok rahat bir şekilde geldi Konya’ ya.

İlk dakikalarda topu Karagümrük’ e verip kontrataklarla gol aradık. 25. Dakikada bulduk ama, ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.

30. dakikada kalemizde yine basit bir gol görerek 0-1 geriye düştük. Bereket versin 3 dakika sonra cevap verdik. 33. Dakikada Ahmet’ in kafa vuruşu ile eşitliği sapladık. 1-1. İlk yarı eşitlikle tamamlandı.

Birinci yarı oyuncularımız, sanki lig bitmiş kümede kalmayı garantilemişiz, bir kısmı da burada bizim ne işimiz var havasında bir oyun sergiledi.

İkinci yarıya daha diri başladık. Karşılığını da 61. Dakika da Çkalleshi nin vuruşu ile aldık 2-1 öne geçtik. Hemen üç dakika sonra Bytyqi harika vuruşu ile 3-1 öne geçtik ve derin bir nefes aldık.

3-1 öne geçtikten sonra sanki takıma sihirli bir el değdi, çok güzel oynamaya başladık. Güzel oyun da 85. Dakika da Çkalleshi 2. Golünü atarken Konyaspor’ un da 4. Golü oldu. 

90 artı 3. dakika da ise Şengelia’ nın ayağından 5. Golü bulduk. 5-1

Maçın başında galibiyet alacağımızdan emin değildim, nitekim ilk yarı Karagümrük iyi oynadı, öne de geçti bereket versin erken beraberliği sağladık. İkinci yarıda iyi olan taraf bizdik ve haklı bir galibiyet aldık.

Hayallerim 3 puandı gerçek ise ligde kalmayı garantileyerek rahat bir nefes almak oldu. Teknik ekibi ve oyuncuları tebrik ediyorum.

ÇARESİZLİK

Beşiktaş başkanı ve teknik direktörü ligin sonuna yaklaşıldığı bir sırada hakemleri konuşmaya başlamış, sahadaki oyunu ikinci plana almışsa çaresizliktendir.

Bu ifadeler hakemlerin lehlerine vereceği kararlardan medet umuyor hale geldiklerini gösterir, DERKEN.

YAPICI VE ANLAYIŞLI

Hatay’ ı 7-0 yenince Beşiktaş camiası bir anda gülücükler savurmaya başladı. Daha 3-4 gün öncesinde söylediklerini unutan yönetici ve teknik heyet futbolun en anlayışlı en yapıcı insanları oluverdi bir anda.

Hatay maçı öncesi ve sonrası yapılan açıklamalar göz önüne alındığında yöneticilerin ve teknik ekibin inandırıcılığı yok oluyor.

Şu anda yapıcı ve anlayışlı olmanın bir anlamı yok. Önemli olan Hatay maçı öncesinde yapıcı anlayışlı olmaktı.

FOSİLLER

Aylardır uyarıyorum, Fenerbahçe bünyesinde barındırdığı fosilleri göndermez ise bu yıl da şampiyonluğu unutsun diye. 

Fosillerden biri olan Gökhan, önce hatalı pas yaptı, hatasını telafi etmek için rakibini arkadan düşürdü kırmızı kart görerek 45 dakika boyunca takımını on kişi bıraktı.

Sonuç olarak Fenerbahçe-Alanya ile berabere kaldı, şampiyonluk hayalleri de uçtu gitti. Beraberliğin sorumlusu olarak önce Emre’ yi görüyorum, Gökhan gibi fosili ilk 11 de oynatarak maça zaten bir kişi eksik başlamıştı.

Bir kez daha ifade ediyorum, fosillerin Fenerbahçe’ den giderken söyledikleri bir kez daha dinlensin sonra da karar verilsin.

Başkan Ali Koç takımın ekonomisinde gösterdiği başarıyı oyunda gösteremedi ve kredisini de tamamladı.

Kusuru kimse başka bir yerde aramasın, fosiller yaktı Feneri.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR