Süleyman Küçük

Süleyman Küçük

Gazze’ye ve Tayyip’e yardım

Gazze’ye ve Tayyip’e yardım

Siyonist terörist İsrail devleti ve bu işgalci terörist devletin zalim siyonist yöneticileri eli ile işlenen cinayetler tahammül sınırlarını aştı.
Adı, cinsi ve mensubiyeti ne olursa olsun bu güne kadar siyonist İsrail zulmü karşısında ses çıkarmayana, gerektiği gibi kınamayana, siyonist devleti otorite olarak görerek gösterdiği sessizlik ile cürüm ve cinayetlerine fiilen olmasa da zımnen ortak olana Allah rahmet nazarı ile tecelli etmesin.
Bu güne kadar herhangi bir sebeple hiçbir şey yapamayan vatandaşların da hiç olmazsa ellerinden geldiğince İsrail ve Amerikan mallarını boykot etmelerine itiraz edenleri de ıslah etsin.
Elleri ve dilleri ile herhangi bir hayat belirtisi gösteremeyenler de kendilerini Müslüman zan edip, bu toplumda ve aramızda yaşamasınlar artık.
Çünkü Konya bu güne kadar kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılmış olursa olsun zulme karşı gelmekle, özellikle de müslümanlara yapılan zulümlere karşı durmakla öne çıkmış bir şehirdir.
Bosna-Hersek için bu böyle olmuştur, Çeçenistan için bu böyle olmuştur, Afganistan için bu böyle olmuştur, Mısır için bu böyle olmuştur, Afrika için bu böyle olmuştur ve Doğu Türkistan için bu böyle olmuştur.
Dünya durdukça, Konya’ya bu özellikleri kaybettirilmedikçe bu hep böyle olacaktır.
Biz buna inanıyoruz.
Bütün bunlar olurken Konya bir başka yardım toplama işine daha sahne olmuştur son günlerde.
10 Ağustosta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için kanuni zorunluluk olmaması nedeniyle Başbakanlık görevinden istifa etmemesinden dolayı seçimlerde partisinin yanı sıra devletin imkânlarını da kullandığı iddia edilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için gerekli olup olmadığına bakılmaksızın bir yardım toplama kampanyası başlatıldı Konya’da.
Rakipleri tarafından dünyanın en zengin başbakanları arasında gösterilen Erdoğan'a seçim çalışmalarında kullanılmak üzere şimdi de halktan para toplanacak.
Hem de seçimin her turu için ayrı ayrı tarihlerde ve ayrı ayrı miktarlarda.
Bunun için de Erdoğan için bir banka hesabı açıldı.
Zalimlerin zulmüne karşı mazlumların yanında yer almasıyla ünlü(!) Konyalı partililer diğer şehirlerden geri kalmamak adına Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a destekte bulunmak adına İl Başkanı ile birlikte belediye başkanları ve partililer Ziraat Bankası önünde kuyruk oluşturarak açılan hesaba para yatırdılar.
Konya'daki kampanyada ikinci tura kalması beklenmeyen seçimin ilk turu için bu güne kadar kaç para toplandığı net olarak açıklanmasa da Türkiye genelinde Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına yaklaşık olarak 24 milyon 337 bin 697 lira bağış yapıldığı açıklandı.
Bu arada Konya'da partililerden başka kaç kişinin bağış yaptığı da açıklanmazken Türkiye’de bugüne kadar kampanyaya katılan kişi sayısının da 90 bin 382 kişi olduğu açıklanmış oldu.
İnsan gayri ihtiyari sormadan edemiyor.
Bu güne kadar cumhurbaşkanı adayı için yapmış olduğunuz bir kampanyayı neden Doğu Türkistan’da Çin zulmü altında inleyen Uygur Türkleri'ne,  Irak Türkmenleri'ne, Gazze’deki Filistinliler'e ve Türkiye’ye, Konya’ya hicret etmek zorunda kalan Suriyeliler'e ya da şehrimizde asgari ücretin altında maaş alanlar ile Ramazan'dan Ramazan'a hatırlanan fakirler için yapmadınız?
Yapmanız gerekmez mi idi?
Bu arada can yakıcı bir soru daha size:
Türkiye Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu'nun aldığı bir kararla çifte vatandaş olanların askerlik yapabilecekleri yerler arasında İsrail'de var. Yani kısaca ifade etmek gerekirse İsrail'de askerlik yapan bir siyonist yahudi Türkiye'de askerlikten muaf tutuluyor ve askerlik görevini yapmıyor. Bu konuda da bir kampanya yapmayı düşünüyor musunuz?
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Küçük Arşivi
SON YAZILAR