Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

Ne ümit ne hayal ne de gelecek bıraktınız

Ne ümit ne hayal ne de gelecek bıraktınız

Milli takım olarak futbol falan oynadığımız yok. Norveç beraberliği ile yaşadığımız hayal kırıklığı Letonya karşısında da devam etti.

Saha da ne oynadığın bilmeyen bir milli takım var. Ne oldu da bu kadar sürede bu hale geldiniz. Sanırım bunun sebebi teknik adamlarımızın Avrupa da ne işimiz var, içeride oynayalım düşüncesi var.

Bu zihniyet Milli takıma da sirayet etti. Bireysel olarak çok iyi oyuncularımız olmasına rağmen, takım olarak sahada yokuz.

Artık bu işin böyle olmayacağı anlaşıldı.

Bu arada, Caner ve Burak’ a milli takıma verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etme zamanı gelmedi mi? Norveç maçı da dahil, Caner bir tane isabetli orta yapamadığı gibi isabetli pas bile atamadı, Burak ise atılan pasları ezmekten başka ne yaptı.

Sahada ki diğer oyuncularımız farklı değildi ki, top ne zaman kendilerine gelse, ayakları birbirine dolaşıyor. Bu nasıl dağınık bir oyun.

Bunu ekran başında bizler görüyoruz da o çok bilmiş teknik ekip neden görmez?

Galibiyet güzel. Şimdi diyecekler ki galip geldik. Ancak bu galibiyet tatmin etmedi. Bu böyle biline. Oyundan asla memnun değilim. Sadece sonuç güzel. O kadar.

Önce federasyona sesleniyorum. Bunun müsebbibi sizsiniz. Geldiğimiz noktada halkımız arasında “Ne ümit Ne hayal ne de gelecek” bıraktınız

YAPTIKLARI EN İYİ İŞ ENTRİKA

Ligde yenilgisiz yoluna devam eden Konyaspor şüphesiz spor camiasının ilgisini çekti. Elde edilen bu başarının önünü kesmek için her türlü entrikayı yapar.

Geçen haftaki yazım da,

Spor camiası bel altı vurmayı çok iyi becerir ve fırsat kollar. Teknik direktör veya futbolcu fark etmez, hangisi sivrilir ise hemen önün keser, kafasını karıştırmak için asılsız transfer teklifleri bile yaparlar.

Bu sebeple yönetime büyük görev düşüyor. Hariçten gazel okumak kolay, bizler de bunu yapıyoruz, Yönetimin hangi zorluklarla çalıştığını, parası var mı yok mu bilmiyoruz, bu şartlarda yönetimin işi daha da zorlaşıyor.

Futbolcular para almadığı zaman ne yönetimin ne teknik direktörün ne de taraftarların gözünün yaşına bakmaz” demiştim.

İLK ADIMI ATTILAR

Konya’ nın ligde yenilgisiz devam etmesi birilerini oldukça rahatsız etmiş olabilir. Deve dişi gibi takımlar ilk yenilgilerini alırken, nasıl olur da bir Anadolu takımı yenilgisiz yokuna devam eder Kıskançlığı içinde olanlar, ilk adımlarını attılar.

"Süper Lig'de Aykut Kocaman sürprizi. Eski takımı talip oldu" şeklinde haberler çıkması asla tesadüf değil.

Kulüpten "Asılsız habere ilişkin yalanlama" başlığıyla internet sitesinden yapılan açıklamada;

"Bir internet sitesinde yer alan 'Süper Lig'de Aykut Kocaman sürprizi! Eski takımı talip oldu' haberi, tamamen hayal ürünüdür. Bilindiği gibi İttifak Holding Konyaspor'umuz, teknik direktörümüz İlhan Palut önderliğinde Süper Lig'de namağlup yoluna devam etmektedir. Hocamız ile karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörüyle yolumuza devam ettiğimizi ve uzun yıllar birlikte çalışmayı hedeflediğimizi belirtmek isteriz. Galatasaray maçı öncesi art niyetle hazırlanan bu ve benzeri haberlere taraftarımızın ve spor kamuoyunun itibar etmemesini önemle rica ederiz."

Camiayı karıştırmak için ilk adımı attıklarını düşünüyorum. Kısa süre içinde oyunculara da kanca atarlarsa kimse şaşırmasın.

Yönetim çok dikkatli olmalı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR