Ferhat Türkoğlu

Ferhat Türkoğlu

İzin bitti.. Kaldığımız yerden devam edelim

İzin bitti.. Kaldığımız yerden devam edelim

Sevgili Merhaba Gazetesi okuyucuları 3 hafta gibi uzun bir süre sizlerle ayrı kaldık. Bu süreçte haber anlamında sizlere ben yardımcı olamasam da değerli mesai arkadaşlarım spor haberlerini sizlere duyurdular.

İzinim bitti ve bugün itibariyle tekrar iş başı yaptım. İzin günlerimde yaptığım en büyük değişim sosyal medyaya şahsi hesabımla girişim oldu. Sağ olsunlar okuyucularımız ve taraftarlarımız bu konuyla ilgili destek mesajları attılar. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gazeteciliğimi bu alanda da ilkelerine uygun şekilde yapmaya çalışacağım. (Son günlerde gazetecilik ismi hoş olmayan ilişkiler ve hak edilmeyen paralar ile birlikte anılsa da şükürler olsun ki 16 senelik meslek hayatımda ne kişiliğime ne de mesleğime zarar getirecek bu tarz bir durumun içinde olmadım.) Meslek ilkeleri deyince bu satırları yazma zorunluluğu hissetim.

REMZİ AY HABERİ İLE SARSILDIM

Gelelim işimize...

İzin günlerimde Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay abimin rahatsızlık haberini aldım. Bu haber tüm spor camiası gibi beni de derinden üzdü. Haberi alır almaz gazeteci kardeşim ve dostum Yunus Altınbeyaz ile hastaneye gittik. Remzi başkanın tüm sevenleri oradaydı. Zor bir süreçti, ama şükürler olsun ki Remzi abinin iyi haberleri art arda gelmeye başladı. Bu haberler önce oğulları Taner ve Mehmet Ay’ın yüzünü daha sonra ise hepimizin yüzünü güldürdü. Zor bir süreci Allah’ın izni ve sevenlerinin duaları ile atlatan Remzi başkanın önümüzdeki hafta taburcu edilebileceği haberi geldi. Remzi abime tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve Rabbim daha kötülerinden korusun diyorum..

FATİH ÖZGÖKÇEN’DEN İYİ SİNYALLER

Konyaspor’dan bahsetmez isek olmaz. Yeşil-beyazlı camiada bir görev değişimi yaşandı. Kulübün yeni başkanı genç avukat Fatih Özgökçen oldu. İletişim anlamında sınıfta kalmış bir yönetimin ardından kişisel iletişim anlamında tüm camiayı umutlandırdı yeni başkan. Ancak sayın başkana kulübün iletişimde yaptığı bazı hataları da hatırlatmak isterim. İzmir Marşı olayı, Aykut Kocaman açıklaması (e-muhtıra) aklıma gelen iki büyük kriz. Kişisel iletişim olarak iyi sinyaller veren bir başkanın iletişim ekibinin de iyi olacağını düşünüyorum. Önceki dönemlerde yaşanan kriz ve kopukluklarının önüne geçilmesini bekliyoruz.

Genç başkanın iletişim ile birlikte tüm şehri Konyaspor paydası altında toplama çabaları da takdire şayan. Yapılan ziyaretler taraftarları rahatsız etse de olması gereken bu. Ziyaretler yapılırken diğer işler aksıyor gibi bir algı var sosyal medyada. Ancak başkan ve ekibi ziyaretler yaparken de transfer çalışmaları sponsorluk çalışmaları yapıyor. Buna bizzat şahit oldum. Konya TSYD Şubesi olarak başkanımız Murat Dönmez ile kendisine hayırlı olsun ziyaretimizde yoğunluğuna ve çabasına şahit oldum.

Başkanın Avukat olması da ayrı bir avantaj. Konyaspor’un haklarını savunma anlamında, transfer sözleşmelerindeki usül ve işleyişlerle alakalı bilgi sahibi olması kısacası kulübün maddi ve manevi hakların savunması bu işi bilen ehil bir kişinin olması

SÜREYYA EGE SEZONU

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen sezonun açılış antrenmanında yaptığı konuşmada yeni sezonun Süreyya Ege Sezonu olması için TFF’ye başvuracaklarını söyledi. Peki Süreyya Ege Kim di? Bu ismi bilen çok sayıda yeşil-beyaz sevdalısı vardır. Ancak bilmeyenler için söyleyelim 100. yaşını kutlayacak büyük bir kulübün yani 22 haziran 1922 yılında doğan Konyaspor’un kurucu başkanıdır Süreyya Rıfat Ege.

Başkanın bu açıklamasını duymak beni çok heyecanlandırdı. Benimle birlikte Yunus Altınbeyaz’ı da heyecanladırmış olacak ki sosyal medyanın tecrübeli gazetecisi hemen bir tag açarak hemen bir kamuoyu oluşturma fitilini ateşledi. #SüreyyaEgeSezonu adı altında açılan bu taga destek vererek bu projeye sahip çıkalım..

Transferlerle ilgili ilerleyen zamanlarda düşüncelerimi paylaşacağım İnşallah.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ferhat Türkoğlu Arşivi
SON YAZILAR