Süleyman Küçük

Süleyman Küçük

Hadis inkârının sonu

Hadis inkârının sonu

Hz. Peygamberimizin (sav) Sahih Sünnet ve Hadislerini “Dinin tek kaynağı Kur’an’dır” diyerek İslam Dininde uyulması gereken hüküm kaynağı kabul etmeyenlerin Sahih Hadisler konusundaki bir diğer iddiaları “Hadislerin Kur’an-ı Kerim’e arz edilmesi” ile ilgili talepleridir.

Bu istek ve iddialarının temeli onlar söylemekten ısrarla kaçınsalar da Hz. Rasulullah’ı (sav) kendilerine “Üsvei Hasene” yani uyulması gereken en güzel örnek olarak kabul etmemeleri ve dolayısıyla da Açık seçik ayetlere rağmen itaati ve özellikle de ittibayı red etmeleridir.

Sahih Sünnet ve Hadisleri red eden bu taifenin suda yaşayan balığın içinde yaşadığı suyu inkâr etmesi kadar abes durumunun en açık örneği Kur’an’dan öğrendik dedikleri ibadetleri ifa ederlerken Sahih Sünneti uyguluyor olmalarıdır.

Başta Namaz olmak üzere Oruç ve Zekât ile Hac ibadetlerini Sahih Sünnetin emrettiği şekilde yerine getirdikten sonra bu konudaki Sahih Hadisleri inkâr etmeleri onları meşhur deyimle balık hafızalı inkârcı beyinsizler olarak görmeyi zorunlu kılıyor.

Çünkü insanları İslam Dinine ulaştıracak tek vasıtanın Hz. Muhammed (sav) olduğu nasıl bir inkâr edilmez gerçekse, Müslümanları Hz. Muhammed'e (sav), ulaştıracak tek vâsıta da Sahih Sünnet ve Sahih Hadislerdir.

Bu sahih bağı tarih boyu koparmaya niyetlenenler hep ola gelmiştir.

Gayri Müslimlerin Müslümanlar ile Hz. Rasulullah (sav) arasındaki bağı koparmak istemeleri kendi sapık dinleri açısından belli bir noktaya kadar anlaşılabilirse de kendilerine Kur’an Müslümanı diyen aldatılmış güruhun bu oyuna alet olmalarını anlamam mümkün değildir.

Bu aldatılmış güruhun faaliyetlerini “Türkiye 21. Yüzyılda İslam’ı yeniden yorumluyor” ve “Türkiye’de Peygambere Yeni Bir Bakış”  gibi başlıklarıyla servis eden emperyalizmin uşağı gazete ve haber ajanslarının haberleri aslında Müslümanlar için en iyi uyarıcı olması gerekir.

Geçmişte yazdık tekrarlamakta fayda var.

Kur’an-ı Kerim ayetleri ile Sahih Hadisler üzerinde akıllarda şüpheler meydana getirmek suretiyle 1400 yıllık Sahih İslam’ı yozlaştırmak için her seferinde yeni yeni yöntemler tavsiye edilen ABD’nin “Rand Corporation” isimli, kuruluşunun başı çektiği görülmektedir.

The Guardian, BBC, Financial Times ve Telegraf isimli basın yayın organlarının gündeme getirdiği raporları hazırlayan heyetin başındaki ismin ABD’nin Irak eski büyükelçisi Zalmay Khalilzad’ın yahudi asıllı eşi Cheryl Barnard olduğunu söylememiz bu raporların nasıl bir düşünce ile hazırlandığını anlatmaya yeter sanırız.

ABD başkanı Truman’ın 1947’de Komünizm tehlikesine karşı Türkiye’ye yaptığı Marshall yardımını hatırlatarak bu defa Kur’an-ı Kerim ayetleri ve Sahih Hadislerin inkârı konusunda Türkiye’deki Martin Luther kafalı mealci modernistler ile Vehhabi selefi düşüncedekilere destek verilmesi ve yardım edilmesi tavsiyeleri içeren rapor ne ilk ne de son olacaktır.

Müslümanlarla Hz. Peygamberimiz (sav) arasındaki sarsılmaz bağ olan Sahih Hadisler ile bu hadisleri bizlere kadar sağlam bir bağ ile ulaştıran Selefimiz Hadis İmamlarımızın ortadan kaldırılması Müslümanları Hz. Muhammed'in (sav) ümmeti olmaktan çıkaracak dolayısıyla da Hz. Muhammed'in (sav) ümmeti olmayan Müslümanlar ya batılı müsteşriklerin ya da onların yerli uzantılarının ümmeti olmaktan kurtulamayacaklardır.

Bunun sonucunda ise İslam Dini 1400 yıl önce değil de 21. Asırdan başlamak gibi bir tehlike ile karşı karşıya kalacaktır.

Ehli Sünnet Müslümanlar ile Sahih Hadis inkârcılarının belki de üzerinde yegâne anlaşabildikleri husus;  Buhari, Müslim, Ebu Davud, Tirmizi, İbn Mace(Rha) gibi hadis imamlarımızın aktardıkları, "Kim bilerek bana yalan isnad ederse, Cehennem’deki yerine hazırlansın.!” Hadisi Şerifidir.

Şimdi Mealci Hadis inkârcılarına düşen görev bu hadis doğrultusunda “Hadislerin Kur’an-ı Kerim’e arz edilmesi” ile ilgili uydurma olan bu rivayetin doğruluğunu yani Hz. Peygamberimize (sav) ait Sahih bir Hadisi Şerif olduğunu ispat etmeleridir. İspat edemedikleri takdirde ise en azından susmalarıdır.

Bu sebeple tekrar hatırlatmak istiyoruz:

Mademki Sahih Hadisler Ehli Sünnet Müslümanların aksine sizin uyduruk dininizde bir anlam ifade etmiyor, Müslümanların Sahih Hadisi Şeriflerinden size ne?
Düşün İslâm'ın ve Müslümanların yakasından artık!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Küçük Arşivi
SON YAZILAR