Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

Centilmen olmayan Göztepe seyircisine en güzel cevabı verdik

Centilmen olmayan Göztepe seyircisine en güzel cevabı verdik

Konyaspor olarak Lig’ de her takımı yenmeyi isterim. Ancak iki takım var ki biri Göztepe diğer Gaziantep bunları kesinlikle içeri de de dışarıda da yenmek en büyük arzum. Bunun sebebi Göztepenin bel altı vuran seyircisi, Antep’ in de önceki çalıştırıcısı Şumudica’ nın Konya da yaptığı kümeye işareti.  Bu sebeplerden dolayı bu iki takıma sahada ders vererek yenmek en büyük beklentim.

Bu beklentiler içinde Göztepe karşısına çıktık, 

Alt sıralarda olan ve puana çok ihtiyacı olan Göztepe’ nin maça hızlı ve istekli başlayacağını tahmin ediyordum. Böyle de oldu, ancak dikkat çekmek istediğim konu hakem yönetimi, hakemin ligde alışılmışın dışında ikili mücadelelere toleransla bakması ve oyunu kesmemesi dikkatimi çekti ve bu yönetimi beğendim. 25. Dakikada Çikalleshi nin vuruşu ile öne geçince, Göztepeli oyuncular, hakemin sertliğe izin vermesini yanlış anladılar ve bir anda 10 kişi kalıverdiler. İlk yarı da böyle bitti. 1-0

İkinci yarıya yine beklediğim gibi Göztepe hızlı başladı, başta kaleci İbrahim olmak üzere dikkatli oyun rakibe gol fırsatı vermedi. Daha sonra topu ayağımızda tutmaya başladık. 72. Dakikada yine Çikalleshi nin nefis vuruşu ile 2. Golü bulunca rahatladık. 2-0

Göztepe’ yi deplasman da yenerek bize karşı hiçbir zaman centilmen olmayan Göztepe seyircisine çok iyi bir ders verdik. Hepinizin yüreğine sağlık. 

Maç sonraları yaptığımız değerlendirmeleri maçın gidişatına ve sonucuna göre değerlendirdiğimiz için, geniş değerlendirme imkanımız olmuyor. 

Bu sebeple, Fenerbahçe maçı ile ilgili kısa bir genel değerlendirme yapmak istiyorum. Bu sezona oldukça iyi başladık. Bir ara duraklasak da genele iyi durumdayız.

Ligin en önemli takımlarından biri olan Fenerbahçe' yi ilk 10 dakika içerisinde bulduğumuz gollerle mağlup ederek, başarımızı devam ettirdik.

Son üç sezon yaşadığımız sıkıntılar göz önüne alındığında, İlhan Hoca ile sezona farklı bir başlangıç yaptık. Konyaspor kendisine gönül verenleri mutlu ediyor.  Temennim sezon sonuna kadar böyle devam ederiz. 

Bu arada, Fenerbahçe maçındaki taraftarlara teşekkür ediyorum. Maçın başından sonuna kadar üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptılar. Kaleci Altay’ ı alkışlamaları ise görmek istediğim sahne idi.

Ne yazık ki sezon başından bu yana arzu ettiğimiz seyirci sayısına ulaşamadık. Fenerbahçe maçına gösterilen ilginin kalan maçlarda da gösterilmesi hepimizin beklentisi. Kayseri, Fenerbahçe ve Göztepe karşısında alınan galibiyetler ve 9 puan. Bundan iyisi can sağlığı.

TEŞEKKÜRLER İLHAN HOCA

Elde edilen başarılarda İlhan Hoca’ nın katkısı göz ardı edilemez. Tabi mütevaziliği ve iyi niyetine ayrı bir parantez açmak gerekiyor.

Konya'ya geldiği günden buyana ilk kez Fenerbahçe maçında bu kadar kalabalık bir seyirci topluluğunun önüne çıkan İlhan Hoca maç sonu taraftarların çağrısına tek başına değil de tüm yardımcılarıyla birlikte karşılık vermesi karakterini de göstermiş oldu. Bunun bir ekip çalışması olduğu mesajını da vermiş oldu.

Unutmayalım, her zaman “ben değil biz diyen zihniyet” başarılı olur.  TEŞEKKÜRLER İLHAN HOCA

YÖNETİMİ UNUTMAYALIM

Elde edilen başarıda yönetimin katkısını da göz ardı etmeyelim, Sonuçta teknik direktöre yetki veren, oyuncuları alan, her türlü masrafı karşılayan yönetimdir.

Bu sebeple unutmadan, “TEŞEKKÜRLER YÖNETİM KURULU”

HERKES TEPENE BİNER

Çiftlik Bank davasının sanığı Mehmet Aydın’ın Uruguay’da tutuklu bulunan ağabeyi Fatih Aydın Türkiye’ye getirildi.

Havalimanına sivil kıyafetle iniş yapan Aydın'ın, çıkışta Fenerbahçe forması ile basının önüne çıkarılması Fenerbahçe nin gücünün tükendiği anlamı taşıyor.

Buna cesaret ediliyor ise fener yönetimi toptan istifa etmeli, büyük bir camia böyle bir duruma düşürülmez.  Şunu da ifade edeyim, Fenerbahçe başarılı olsaydı buna cesaret edilemezdi.

Kimse unutmasın, “başarı yoksa herkes tepene biner”

DÖRT te SIFIR

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde 4'te 0 yaparak büyük primlerden mahrum kaldı. Başkan Ahmet Nur Çebi, "Devler Ligi'nden gelecek parayla kadromuzu güçlendiriyoruz" açıklamasında bulunmuştu, ancak hedefler tutmadı. Beşiktaş, Avrupa'daki rakiplerine tam 125 milyon lira dağıttı. 

Böylece kadro güçlendirilmesi de bir başka bahara kaldı. Evinde Trabzon’ a da yenilince kredi tükendi. 


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR