Konya'daki sorunları gündeme getirdiler

Konya'daki sorunları gündeme getirdiler

Siyasi partilerin Konya’daki il başkan yardımcıları; fikirlerini, siyasi görüşlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Resul Sağlam'ın "Tarih Tekerrürden Mi İbaret?" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

DEVA Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Kasım Küçükkaraca'nın "Hizmet Sektörü Zor Durumda" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

BBP Konya İl Başkan Yardımcısı Aydın Demirtaş'ın "İnsanları maddi ve manevi yönden etkiledi" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Efe'nin " Pandemi Sürecindeki Sosyal Sorunlar" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

İYİ Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ayşe Yavuz'un "Kadınlığımdan Ve De İnsanlığımdan Utandım" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

MHP Konya İl Başkan Yardımcısı Alptekin İlgün'ün "Yerli ve Milli Tohum Üretim Merkezi; Konya" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

CHP Konya İl Başkan Yardımcısı Hasan Erkan'ın "Yönetilemeyen Pandemi Esnafı Tüketti!" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.