Nazmiye Gülbaş

Nazmiye Gülbaş

Börekte Yaparlar Kariyerde!

Börekte Yaparlar Kariyerde!

Seçim Hükumeti kurulmasına kuruldu da, 'cici' bakanların bazı beyanatlarına bakılsa Seçim Hükumetinin icraatlarından ziyade bakanların söyledikleri konuşulacağa benziyor.

Seçim Hükumetinin  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'ın attığı söylenilen tweet ortalığı karıştırmışa benziyor. Gürcan: "Müslüman bir kadının börek yapmasını bilmemesi halinde ailesinin dağılacağı"nı ifade etmiş! Etmiş diyoruz kendisi böyle bir şey yazdığını hatırlayamamış!.

Biz umut ediyoruz ki gerçekte o tweet Sayın Bakana ait olmasın. Çünkü ailevi onca sorunlarımız dururken bakan olmuş birine bu sözler hiç yakışmıyor.

Gerçi Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam: ''Çocuklarınıza çığlık atmayı öğretin.'' demişti. Milletin Gürcan'ın tavsiyesini dinleyip dinlemediğini, börek satışlarında eğer düşüş yaşanırsa öğrenmiş olacağız.

Ayşen Gürcan'ın bu beyanı bir kaç güne unutulur gider. Geriye sadece 13 yılda uygulanan politikalar ile parçalanmış aileler kalır.

Türk aile yapımıza uygun olmayan ne kadar politika varsa hepsi uygulandı maalesef.

AB Uyum Yasaları adı altında çıkan yasalar ile 13 yılda geriye aileden bir şey kalmışsa yeni bakan börekli çörekli toplantılarda bir çözüm bulacaktır herhalde. 

Diğer türlü ülkede  boşanmalar % 800 arttı.

Alkol, uyuşturucu ilkokullara kadar indi.

Her gün işlenen kadın cinayetlerini bile kanıksar olduk, sıradan hale geldi...

Müstehcen yayın yapan televizyon kanallarında dizi furyası yüzünden aile diye birşey kalmayacak. Kimin eli kimin cebinde olduğu belli olmayan, eşlerin birbirini aldattığı, her yaş ve her kesimden birilerinin mutlaka sevgili yaptığı, entrika, hile dolu bir çok dizi bizim hangi aile yapımıza uyuyorsa?..

Kabinedeki diğer bakanlar ne kadar hizmet verecek göreceğiz. Mesela bunlardan Ferudun Sinirlioğlu Mavi Marmara Davası'nda İnterpol'e iletilmesi gereken raporları ulaştırmayan müsteşardı ve AKP'nin Roma da İsrail ile gizli görüşmelerini ayarlamıştı. Seçim Hükumeti'nde Dış İşleri Bakanı yapıldı.

İki tane HDP'li ise Bakan olurken(!) eminiz ki bu ülke için büyük hizmet verecekler!

Aslına bakılırsa bu tablodan AKP ile birlikte MHP de sorumlu. 7 Haziran seçimleri öncesi Saadet Partisi'nin ittifak teklifini geri çeviren ve seçim sonrası koalisyonda yer almayacağını açıklayıp, bu tablonun oluşmasına sebep olan MHP, yeri geldiği zaman ''söz konusu vatansa gerisi teferruattır.'' diyemedi. 

Mızıkçılık siyaseti MHP'nin sonunu getirir mi bilinmez; lakin Tuğrul Türkeş'in Devlet Bakanı ve  Başbakan Yardımcısı olmasıyla birlikte seçim ertesi MHP bölünecek mi göreceğiz.

Velhasıl bundan sonra ülkede ceylanlar sekip kelebekler uçup kadınlar börek açarken, çocuklar çığlık atacak ve Türk aile yapımız böylelikle sonsuza kadar korunmuş olacak!

Selam ve dua ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nazmiye Gülbaş Arşivi
SON YAZILAR