Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

Arda Kardeşler gibi bir kardeşin varsa, sırtın yere gelmez

Arda Kardeşler gibi bir kardeşin varsa, sırtın yere gelmez

Antalya-Trabzon maçını stadyumda izledim. Sahada çok farklı bir Antalya vardı ve nitekim maçı da kazandı. Maç sırasında Konya da ki maçın çok zorlu geçeceğini tahmin ediyordum. Öyle de oldu.

Genelde hakem camiası ile ilgili yazmam ama, bu kadar da taraflı kararlar verilmez ki? Tüm takdir hakları Antalya lehine.

Hakemin tutumundan cesaret alan, bir de sarı kartlarla oyuncularımızı sindirmeye çalışan Antalya’ lı oyuncular, top oynamayı bıraktılar, savaş yapmaya başladılar. 

Hakem yönetimi bu şekilde olmasına rağmen ikinci yarı rakibi sahasına hapsettik, nerede ise sahasından çıkamadı.

Beklediğim taraftar yoktu, ancak sahadaki taraftarların coşkusu çok iyi idi. İkinci yarı çok baskılı oynadık, beklediğimiz golü 90 artı 2 de bulduk, bu maçı gerçekten hak etmiştik. Top oynamaya gelmeyen Antalya ya hakeme rağmen çok iyi bir cevap veren teknik ekip ve oyuncularımızı yürekten tebrik ediyorum. Helal olsun hepinize. 

Bu arada, Antalya’ nın Arda Kardeşler gibi kardeşi olduğu müddetçe sırtı yere gelmez. 

Ligde aldığımız puanlar ve sıralamadaki yerimiz ile ne kadar övünsek az. Maşallah diyelim. Elde edilen başarı teknik ekip ve bu oyuncular ile elde edildi.

Ortada iyi bir başarı varken, bazı kesimlerden devre arasında yok şuraya yok buraya takviye yapalım gibi sesler çıkmaya başladı.

Soruyorum, bu başarı kimin eseri? 

1- mevcut Yönetim, 2- Teknik direktör Palut ve ekibi, 3- mevcut oyuncular. Durum böyle iken işleyen bir sisteme müdahale etmenin ne gereği var. 

Bırakın takviye seslerini, Önce yönetime, sonra Palut Hoca ve ekibine, daha sonra da bu oyuncuların tamamına sahip çıkalım destek verelim.

Yok efendim lig uzun bir maraton, 3 veya 4 takviye şart, kadro derinliğimiz yok. Susun arkadaşlar susun, sıralamada 2. yiz. Bunu elde eden kadro sığ mı?

Her kesimi uyarıyorum, bu takıma bir takviye bile yapılsa uyumu bozulur, elde edilen bu başarı da mazide kalır.

Sonra hiç mi dikkatinizi çekmiyor. Bakın, oyuncuların sahada, birbirlerine yaptığı el kol hareketlerine mimiklerine, şakalaşmalarına bütün bunlar birbirlerine karşı saygı, sevgi ve arkadaşlıktan kaynaklanıyor.

O halde sistem çalışıyor, Rica ediyorum, rahat bırakın Palut hocayı, oyuncuları, susun sadece susun. Sonra da sahada oyunu seyredin.

SENDE mi BAŞKAN

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, 4-1'lik Karagümrük galibiyeti sonrası değerlendirmede Avrupa hedefi doğrultusunda farklı bir transfer süreci içerisine girebileceklerini söyledi.

Başkan Özgökçen, Takımda ki, uyumu sende mi bozmak istiyorsun.  

TÜRKİYE de YERİ OLMAMALI

Malatya ile hiçbir alıp veremediğim yok. Her daim ligde yer almasını isterim. Benim tepkim edepsiz Shumudica’ ya,

Evimizde yenemedik, kendini bir şey sandı. Kendi evinde Komşumuz Alanya 6 gol atınca bu edepsiz Shumudica tribünlere el sallayarak adeta “benim için her şey bitti” işareti yapıp, ardından vazgeçip tazminat peşine düştü. 

Malatya yönetimi derhal Shumudica’ yı göndermeli. Bundan böyle de hiçbir Türk takımı da görev vermemeli. 

AZİZ YILDIRIM’ ı ÇOK ARAYACAKLAR

Trabzon’ u puan kaybettiği bir haftada Gaziantep’ e yenilerek fırsat kaçıran Fenerbahçe’ de teknik direktör Pereira tartışılıyor.

Pereira’ nın tartışılmasına bir anlam veremiyorum. Burada tartışılacak Başkan Ali Koç olmalı. Fener camiasının düğün bayram havasında, göreve getirdiği Ali Koç’ un üç yıldır çektirmediği çile kalmadı.

Antep yenilgisi ile bu yıl da gitti. Hadi bu yıl Pereira suçlu, diğer yıllarda kim suçlu?  Fener camiası Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’ ı çok arayacak. Çok.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR