Sorunlar ve çözüm önerileri neler? “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldılar

Sorunlar ve çözüm önerileri neler? “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldılar

Siyasi partilerin Konya’daki il Başkan yardımcıları; fikirlerini, siyasi görüşlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

İYİ Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Bekir Özel'in "İstihdam Ne Ola Ki!" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

CHP Konya İl Başkan Yardımcısı Atıf Dikici'nin "Sanayicimiz Para Politikasına Güvenmiyor!" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

BBP Konya İl Başkan Yardımcısı Nursel Akgün'ün "Sadece 8 Mart’ta Hatırlanmak" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

DEVA Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Hayriye Oflaz'ın "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Etem Saraç'ın "Bir Toprak Hikayesi" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Bacak'ın “Konya’mızın Üreten Gücü Hammadde Problemi İle Karşı Karşıya” başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.