Ferhat Türkoğlu

Ferhat Türkoğlu

Neysen o olacan şımarmayacan

Neysen o olacan şımarmayacan

Hayatta herkesin söylediği savunduğu bir laf vardır, “ Neysen o olacaksın, şımarmayacaksın” para, makam, mevki şan şöhret seni şımartmayacak ki takdir göresin, saygı göresin. Hoş, hayatta da artık öyle değil ama biz böyle bilir buna saygı duyarız.

Torku Konyaspor Fenerbahçe’yi 2-0 geriden gelip 3-2 yendiğin de çok mutlu oldum ve o an için hak ettikleri övgüleri yaptım. Günlerce bunu manşetlerde işledim.

Fenerbahçe’nin her haberini Torku Konyaspor’dan aldığı yenilgi ile ilişkilendirdim.

Ancak bu durumun futbolcuları şımartmaması adına uyarıda bulunmayı da ihmal etmedim.

Fakat kime söylemişiz. Arkadaşlar o havayla maçlara bir çıktı pir çıktı. Sivas 2 attı gönderdi. Kasımpaşa geldi 2 attı gitti. Bize ne kaldı 3 haftada Fenerbahçe karşısında aldığımız muhteşem geri dönüşlü 3 puan…

Arkadaş Fenerbahçe’yi yenince iş bitmiyor. Asıl iş o zaman başlıyor. Kimse sizden Fenerbahçe’yi yenmenizi beklemiyordu. Madem Fenerbahçe karşısında muhteşem oyun oynayıp yendiniz, o zaman herkesin senden Sivas ve Kasımpaşa’yı yenmeni beklemesi normal…

Eğer 2’sini de yenemiyorsan Fenerbahçe’yi yenen Torku Konyaspor olarak bu maçlarda 1 galibiyet 1 beraberlik almalıydın. Fenerbahçe’yi öyle yenersen herkes bekler bunu senden arkadaş.

Durum vahim… Fenerbahçe’yi yenince gözümüzü şampiyonluğa dikmiştik..(Tebessüm ediyorum) Konyaspor böyle oynarsa şampiyon olur demiştik. Ancak geride kalan haftalarda baktık ki Torku Konyaspor’un oynadığı bu dizi bir bölümmüş.

Torku Konyaspor başarılı oyunculuğunu dizinin diğer 2 bölümünde gösteremeyince şuanda dizi yayından kalkma korkusuyla karşı karşıya kaldı.

Geride kalan haftada yeşil-beyazlı takımımıza rakip olabilecek ekiplerin hepsi galip geldi. Bu hafta konuk olacağımız Elazığspor Kayseri deplasmanında kazanarak zorlu maçımız öncesi moral buldu. Akhisar Belediyespor Avrupa’da gruplara kalmış Trabzonspor gibi bir takımı yendi. Çaykur Rize, Erciyes’i yendi.

Bu takımlar ligde kalma adına bizim en büyük rakiplerimiz. Şuandaki puan durum kimseyi yanıltmasın… Torku Konyaspor’un sıralamada altında bulunan takımların hepsinin Süper Lig tecrübesi var. Onlar kendilerini bir şekilde kurtarır.

Lige iyi ki Milli maç arası verildi değilse Elazığ’da da bu moral bozukluğu ve Elazığ’ın moralli haline karşı koyacağımızı düşünmüyordum. Ama bu ara Torku Konyaspor’un kendini toparlaması için iyi olacak.

Elazığ’dan alınacak bir galibiyet işin seyrini değiştirecek ve Torku Konyaspor’un oynadığı dizi takip edilmeye devam edecektir. Ancak tam tersi olursa bu dizi yayından kaldırılma korkusu ile karış karşıya kalacaktır.

Bu dizide oynayan oyuncuların, yönetmenlerin, senaristlerin, kendilerine çeki düzen vermesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ferhat Türkoğlu Arşivi
SON YAZILAR