Karatay'ın sorunları neler? İlçe başkanları yazdı

Karatay'ın sorunları neler? İlçe başkanları yazdı

Siyasi partilerin Karatay ilçe başkanları; fikirlerini, siyasi görüşlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

Gelecek Partisi Karatay İlçe Başkanı Mehmet Emin Bozkulak'ın  "Alternatif yerel yönetim modeliyle tanışacağız" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

Deva Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Aykut Çolakoğlu'nun  "Eğitimde Dijital Dönüşüm" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

Bbp Karatay İlçe Başkanı Mehmet Yavuzhan Çağlayan'ın "Adalet Düzenbâz mı?" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman'ın "Konya Gıpta İle İzlenen Şehir Haline Gelmişti" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

İYİ Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur'un "Karatay İyi Olacak" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru'nun "Karatay’da Cumhur İttifakı birlik içinde çalışıyor" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş'ın "Karatay’da Çiftçimiz Kan Ağlıyor" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.