Sebahattin Küçükdoğru: Karatay’da Cumhur İttifakı birlik içinde çalışıyor

Sebahattin Küçükdoğru: Karatay’da Cumhur İttifakı birlik içinde çalışıyor

Siyasi partilerin Karatay ilçe başkanları; fikirlerini, siyasi görüşlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru'nun yazısı şu şekilde:

Karatay’da Cumhur İttifakı birlik içinde çalışıyor

Hedefimiz ilk önce Ülkemize, daha sonra yaşadığımız şehir Konya’ya ve Karatay İlçesine en iyi ve güzel hizmeti verebilme adına Cumhur ittifakı ortaklarıyla birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımıza hizmetlerimizi sürdürüyoruz.

Karatay Belediyesi ve AK Parti Karatay İlçe Başkanlığıyla diyalog içerisindeyiz. Aynı zamanda karşılıklı olarak ziyaretlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Göreve geldiğimizden bugüne kadar MHP Karatay İlçe Başkanlığı olarak yaptığımız etkinlikler ve çalışmalardan kısa kısa söz etmek istiyorum. MHP Karatay İlçe Başkanlığı olarak  “Birlik ve Beraberlik Zamanı” sloğanıyla başlatmış olduğumuz gezi ve ziyaretlerimizi Karatay İlçe sınırları içerisinde yer alan esnaf ziyaretlerimizle başladık. Milliyetçi Hareket Partisi Karatay İlçe Başkanlığı ve Kadın Kollarımız işbirliğiyle, Parti binasında Mevlit kandilinde okutulan Kuran-ı Kerim hatimlerinin duasını yaptıktan, 3 ayrı caddede esnaf ve vatandaşlara kandil simidi dağıttık.

Karatay İlçesinde bulunan 80 muhtarımızı yerlerinde ziyaret ederek karşılaştıkları sorunları dinledik ve çözüm yollarını konuşunda istişarelerde bulunduk. MHP Kadın Kollarımız öncülüğünde Karatay İlçesi sınırları içerisinde yaşayan ve ihtiyaç sahibi 103 çocuğu giysi, ayakkabı ve mont’tan oluşan yardım paketlerini vererek sevindirdik. MHP Karatay İlçe Başkanlığımız olarak MHP İl Başkanımız Remzi Karaarslan, MHP Selçuklu İlçe Başkanımız Güzide Çipan, MHP Meram İlçe Başkanımız İbrahim Ay ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç’i ziyaret ederek görüş alışverişlerinde bulunduk. Karatay İlçe Kaymakamımız Selim Parlar, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı makamlarında ziyaret ederek Karatay için birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabiliriz konularını ve çalışmalarını ele alarak görüş alışverişinde bulunduk. Son olarak ziyaretimizi MHP Genel Merkezine yaptık.

MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ülke gündemine getirdiği “İdam Cezası”nın hukuk mevzuatımıza tekrar alınması, ülke genelinde işlenen iğrenç ve ilkel suçların işlenmesini caydırabilecektir. Bebek katilleri, sapıklar, alçaklar, tecavüzcüler layık oldukları cezalara çarptırılmalıdır.”sözüne yaptığımız basın açıklamalarıyla tam destek verdik.

MHP Genel Başkanı ve Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin İstanbul’dan start verdiği “Askıda Ekmek “kampanyasına MHP Karatay İlçe Başkanlığı olarak tam destek verdik. Karatay İlçesinde 9 mahalle ve 9 noktada “Askıda Ekmek” kampanyasının startını vererek yaklaşık 30 bin ekmeği ihtiyaç sahipleriyle buluşturduk.

Son günlerde ülkemiz üzerinde bir takım oyunlar oynanmak isteniyor. Onlardan biri de Boğaziçi Üniversitesindeki eylemler. Boğaziçi Üniversitesi’nde Türkiye’nin sinir uçlarıyla oynanıyor. Bununla birlikte sabır ve tahammül kapasitesi test ediliyor. Üç beş şuursuz öğrenciyi paravan yapan terör örgütü mensupları ateşe körükle gidiyor. Eşkıyalar Boğaziçi’ne tutunarak ülkemize meydan okuyor. Öğrenci başka terörist başkadır. Aynısı Boğaziçi Üniversitesi’nde olduğu gibi, bu ikisi birbirine karışırsa, yani teröristler öğrenci kisvesine ve kimliğine bürünürse ne huzur ne de sükûnet kalacaktır. Bu işin şakası yoktur. Ağırlaşan meselenin hafife alınacak tarafı yoktur. Boğaziçi Üniversitesi’ndeki olaylara destek vermek geldiğimiz bu aşamada teröre destek vermektir. Hiç kimse heveslenmesin, Türkiye terör diline teslim olmayacaktır. Sırtlarını ajanlara, zalimlere ve karanlık çevrelere dayamış olanlar evlat değil başı ezilmesi gereken zehirli yılanlardır. Yasa dışı eylemleri diğer üniversitelere teşmil etmek için kuyruğa girenler bunun bedelini acıklı şekilde ödemelidir.

MHP Karatay İlçe Başkanlığı olarak bugün Devletimizin yanındayız. Hükümetimizin arkasındayız. Kahraman polisimizin destekçisiyiz. Öğrenci ile teröristi tefrik edecek hem tecrübeye hem de ferasete sahibiz. Türkiye düşmanlarının maşalığına talip olanlar adaletin kızgın korunda erimeye terk edilmelidir. Toplumsal barış ve huzur ortamımızı iç ve dış ayakları olan bir proje kapsamında bozmak için çalışanlara ne devletimiz ne de milletimiz müsaade edecektir. Herkes aklını başına alsın. Boğaziçi’nden bir Gezi veya 6-8 Ekim olayları ya da 15 Temmuz’un bir türevi çıkamayacaktır. Türkiye geriye sarmayacak, eskiye dönmeyecektir. Üniversiteler terörün değil bilimin yuvasıdır. Böyle de kalacaktır. MHP Karatay İlçe Başkanlığı olarak “ MHP Genel başkanı ve Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin Erken seçim tartışması boşuna emek ve nefes israfıdır” sözünün tam arkasındayız. MHP sözünün eridir. Seçimler Haziran 2023’de yapılacaktır. Bunun tüm kesimler tarafından çok iyi bilinmesini istiyoruz.

Haziran 2023 ayında yapılacak olan genel seçimlerine Karatay İlçesinde Cumhur ittifakı ortakları uyum ve diyalog şeklinde vatandaşlara hizmet etmeye devam edecektir.  Cumhur İttifakı ortakları olarak Karatay’da tek hedefimiz var oda Karatay İlçesinde yaşayan vatandaşlarımıza en iyi hizmet vermektir. Bizler Karatay’ı, Konyamızı ve Ülkemizi karşılıksız sevdik. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.