Yasin Köseoğlu

Yasin Köseoğlu

Uyum sorunu devam ediyor

Uyum sorunu devam ediyor

Geçtiğimiz hafta beklentileri karşılayamayan Torku Konyaspor, 1461 Trabzonspor maçı öncesi umutlu gitmişti. Yeni takıma katılan Şenol Akın ve Erdal Kılıçarslan kamp kadrosunda yer bulmuştu. Eksiklerin tamamlanması tüm şehir olarak herkesi galibiyet konusunda ümitlendirmişti.

Torku Konyaspor'da geçtiğimiz haftadaki kadroya nazaran 6 değişik isim sahadaydı. Kalede Kaya gene sahada yer aldı. Sağ bek Erkan Sekman'ın yerine Tolga Ünlü, Bilal Aziz'in yerine Muhammed Yürüküşlü, Erdinç ve Selimle birlikte savunma dörtlüsünü oluşturuyordu. Ön libero mevkisinde Bucaspor karşısında tepki çeken Serkan Şahin yerine yeni transfer Şenol Akın sahadaydı. Yanında Gökhan Güney eşlik etti ona. Kanatların etkisizliğine çare olarak Ali Zitouni ve Recep'i tercih eden Hüsnü Özkara önlerine Neca ve yeni transfer Erdal'ı monte ederek sahaya çıkardı takımı.

 

Kadrodaki aksayan yerlerdeki adamları değiştirmesi doğruydu fakat her şey kağıt üstündeki kadar kolay gitmedi. Şenol ile Gökhan'ın birbirlerini tanımaması pas trafiğini tıkadı. Hücuma top çıkarılamadı. Bununla birlikte kolay top kayıpları yapan temsilcimiz, yine top kaybı sonucunda Eren Albayrak'ın ayağından golü yedi. Savunmadan uzun topla çıkmak isterken Jebrin'e çarpan top bir anda Eren'in önüne geldi. Önünde 2 savunmacı varken vuruş yaptı ve kaleci Kaya'nın büyük hatası sonucunda golü erken yemiş olduk.

 

Golden sonra ise sanki takımın ayağına prangalar bağlanmış gibiydi. Hücuma aktarılamayan toplar, bunun sonucunda yapılan top kayıpları geriye çekilerek futbol oynamamıza sebep oldu. 28.dakikada ise Erdal'la atağa kalkmak isterken yapılan top kaybı ve Trabzonlu futbolcu Mustafa Tiryaki'nin önüne atılan top sonucunda ikinci golü kalemizde bulduk.

İlk yarı biterken hücumda etkinlik gösteremeyen takımımız, soyunma odasına 2-0 lık mağlubiyetle gitti. İkinci yarıda ise gene değişen bir şey yoktu sahada. Savunmada top tutan ve uzun toplarla çıkmak isteyen Konyaspor'a karşı daha rahat olan Trabzonspor ise kontraatak yolları ile hücum denedi. Ve gene Torku Konyaspor'un sol tarafından gelen Trabzonspor 3. golu çok şık bir şekilde Yusuf'un ayağından buldu.

Yapılan değişiklikler ise takıma pek bir katkı sağlamadı. İshak, Atilla ve Ali Dere oyuna girdi fakat olumlu hareketlerde bulunamadı. İşin ilginç yanı ise kaleyi bulan tek şutumuzun, savunmada oynayan Selim Ay'ın ayağından gelmiş olmasıydı.

Maç hakkında fazla söylenecek bir şey yok esasında. Görünen gerçek takımdaki uyumsuzluğun devam etmesi. Bununla birlikte gol yükünü sırtlanacak bir ismin olmaması. 5 Eylül transferin son günü. Umarım son günde bir pivot santrafor takviyesi olurda ilerleyen haftalarda gol sıkıntısı çekmeyiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yasin Köseoğlu Arşivi
SON YAZILAR