Konya'nın sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerini kaleme aldılar

Konya'nın sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerini kaleme aldılar

Siyasi Partilerin Konya’daki İl Başkan Yardımcıları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini, Merhaba Gazetesi Siyasetin Nabzı sayfaları için kaleme aldı.

DEVA Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Hasan Bestil'in "Dağ Fare Doğurdu, Destek Balonu Patladı!" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

 

İYİ Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Sefa Ortaç'ın "Enflasyon Rakamları Ne Anlatıyor?" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

 

BBP Konya İl Başkan Yardımcısı Nursel Akgün'ün "Türk Halkı Olarak Hangi Konuda Nerelerdeyiz?" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

 

Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı M. Emin Arkoç'un "Esnafa Destekler Yeterli Mi?" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Ali Genç'in "Derdimiz Kötü Gidişatı Durdurmak" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

 

CHP Konya İl Başkan Yardımcısı Uğurtan Akgül'ün "Covit 19’un Anımsattıkları..." başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.