Şevki Çobanoğlu

Şevki Çobanoğlu

Köle Düzeni (*)

Köle Düzeni (*)

Köle Düzeni, “Kuvveti üstün tutan bir zihniyete” dayanır. Temeli sömürü üzerine kurulmuştur. Kuvveti üstün tutan zihniyetin hakim olduğu toplumlarda, belirli bir azınlık, diğer çoğunluğa zulüm yapmaktadır. “Köle Düzeni”nde, hak kavramı tamamen yok edilmiştir. Emperyalizm ve Siyonizm tarafından icat edilen “Köle Düzeni” iki şubeye ayrılmıştır. Biri “Kapitalizm” diğeri de “Komünizm”dir.
Bugünkü Batı medeniyetini oluşturan Kapitalizm ve Komünizm zihniyetleri bir zincirleme halinde firavunlara kadar uzanmaktadır. Bugünkü Batı zihniyeti eski Roma zihniyetine, eski Roma zihniyeti, eski Yunan zihniyetine dayanmaktadır.
Köle Düzeni’nin temeli Yahudiler tarafından atılmış olup, bugün de yine Yahudiler tarafından korunmaktadır. Faizi ilk alıp veren ve ekonomik sistemde faizin vazgeçilmezliğini savunanlar Yahudilerdir. İslâm’dan önce Arap Yarımadasında faizle para verenler Yahudiler olmuştur.
Kapitalizmin teorisyenlerinden ve savunucularından Adam Smith, Thomas Maltus, David Richardo ve Milton Friedman hepside Yahudi’dir.
“Köle Düzeni”nin bir şubesi olan Komünizm 70 yıllık uygulaması sonucu yıkılmıştır. Komünizm 70 yıllık süre içinde egemenliği altında bulundurduğu insanlara zulmetmiş ve büyük ızdıraplar çektirmiştir.
“Köle Düzeni”nin diğer şubesi olan Kapitalizm ise uygulamasını sürdürmekte ve zulmüne devam etmektedir.
Siyonistler, emperyalist devletler vasıtasıyla dünya üzerinde siyasi bir hakimiyet kurmuşlardır. Siyonizm ve emperyalizm başta İslâm Ülkeleri olmak üzere bütün Üçüncü Dünya ülkelerini sömürmektedirler. Sömürgeci güçler sadece borç vermek suretiyle değil, dünya ticareti, banka, para, kredi, sanayi, ulaşım, haberleşme ve basın yayın kuruluşları vasıtasıyla bütün insanlığı bir ahtapot gibi sömürmektedirler.
Köle Düzeni, faizci kapitalizm sistemini aracı kılarak beş mikrobu ile insanlığı sömürmekte ve ezmektedir.
Köle Düzeni’nin Mikropları:
1) Faiz Mikrobu: Enflasyonun en önemli sebebi faizdir. Faizin olduğu yerde zam, pahalılık ve sömürü vardır. Haksızlık vardır.
2) Haksız Vergi Mikrobu: İnsanlara haksız olarak vergi ödettirilmektedir. Malların fiyatlarına konan vergi haksız olarak tüketiciden alınmaktadır.
3) Darphane Mikrobu: Karşılıksız olarak basılan ve piyasaya sürülen para ile herkesin cebindeki parası darphane mikrobu ile haksız olarak alınmaktadır.
4) Kambiyo Mikrobu: Türk Lirası’nın değeri dolar ve avro’ya karşı devalüasyon yoluyla emirle düşürülmektedir. Bu durum ise insanların alım gücünü düşürerek, fakirleştirmektedir.
5) Kredi Mikrobu: Kredi, fakirden alınıp zengine verilmektedir. Krediyi sadece mutlu bir azınlık kullanmaktadır.
Köle Düzeni; faiz, vergi, darphane, kambiyo ve mutlu bir azınlığın kullandığı kredi yoluyla, büyük bir çoğunluğa zulüm yapmaktadır. “Köle Düzeni”, insanları açlık, sefalet, işsizlik, geçim sıkıntısı ve geri kalmışlığa mahkûm ederek ezmektedir. Haksız olarak gasp edilen varlıklar ise Dünya Siyonizm’ine aktarılmaktadır.
Köle Düzeni’ni koruyan Dünya Siyonizm’inin sömürüsünü ortadan kaldırmak için “Adil Ekonomik Düzen”in uygulamaya konması gerekir.
(*) Bu konuda, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın, Adil Ekonomik Düzen (Ankara-1991) kitabından yararlanılmıştır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şevki Çobanoğlu Arşivi

Vergi

31 Mayıs 2014 Cumartesi 06:00
SON YAZILAR