İl Başkan Yardımcıları Konya'nın sorunlarını Merhaba'ya yazdı

İl Başkan Yardımcıları Konya'nın sorunlarını Merhaba'ya yazdı

Siyasi partilerin Konya'daki başkan vekilleri, sekreterleri ve il başkan yardımcıları; fikirlerini, siyasi görüşlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini bugün Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkan Vekili Bekir Yaman'ın "Konya'da Tarımsal Üretimi Artıracağız" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

İYİ Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Gürler Yurtalan'ın "Konyalı üreticiler hak ettiğini alamıyor!" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Ahmet Arslan'ın "Kanal İstanbul mu Kanal Konya mı?" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Sami Büyükyılmaz'ın "Kalkınma Yaygın Olmalı..." başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

Büyük Birlik Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Av. Nursel Akgün'ün "Bir Aydınlı’dan Konya’ya Dair" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

DEVA Partisi Konya İl Sekreteri Ahmet Elden "Kimse Konya’yı Cebinde Görmesin!" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum