Çağatay Gödeş

Çağatay Gödeş

Sizinle olmadı olmayacak

Sizinle olmadı olmayacak

Bugün oyun ile ilgili konuşmak isterdim ama maalesef daha acil konularımız var. Tüm vücut kangren olmadan parmağı kesmek lazım. Düşüşte olan takımımızın daha da kötüye gitmemesi için. Üç senedir bize buraları layık görenler geldikleri gibi gitmeliler. Her gelen hocaya verilen kısıtlı ve vasat kadro. Mali tablonun kötüye gidişi.

Taraftarlarla iletişim sıkıntısı. Birilerinin lafları ile atama yapılır gibi hoca ve oyuncu getirmek. Artık bardağı taşırdı. Sabır da sükunet de kalmadı. Takıma sol bek lazım iken uzun yıllar oynamayan sağ bek Barış transferi.

Sekiz numara lazım iken altı numarada bir sezondur sahaya adımını atmamış kronik sakat Diamonde transferi. Savunma tandemi oturmuşken Uğur ile yolları ayırmak. Serkan gibi bir ismi takımdan gönderemeyip hala bu takımdan para kazanıyor olması. Akla mantığa sığmayan işlerdir.

Sezon başında eksik bölgeler belli iken kariyerinde uzun yıllar resmi maça çıkmamış kaleci almak. Sırf birileri istiyor diye yine resmi maçı olmayan Erten'e maddi kaynak sağlamak. Tam bir fiyasko. Golcü lazım iken senede bir iki golü geçemeyen yaşlı ikinci lig topçusu Cikalleshi den medet ummak. Sizler bu taraftarı fazlaca hafife alıyorsunuz. Yol yakınken kimsenin sabrını daha fazla zorlamadan. Kıymetli hocamızı da yanınıza alarak. Topyekûn istifa edin. Zira istifa da bir hizmettir.

YÖNETİM İSTİFA

Önceki ve Sonraki Yazılar
Çağatay Gödeş Arşivi
SON YAZILAR