Murat Dönmez

Murat Dönmez

Özledik....

Özledik....


Lig bitince bizde bir süre ara vermiştik yazılarımıza..
Heyecan tekrar başlayınca bir değerlendirme yapalım istedik ...
Yaklaşık 2 aylık aranın ardından bugün yine futbola merhaba diyeceğiz.
Lig 5 Ağustos'ta başlayacak ama Konyaspor'umuz bugün 5 yıllık bir aranın ardından Avrupa arenasında boş gösterecek olması sebebiyle, Konya olarak, Konyaspor'a gönül verenler 15 gün öncesinden futbola olan hasretlerini giderecekler.
Hem Avrupa arenasında hem de yeni sezonda yeşil beyazlılara gönülden başarılar diliyor, sakatlık olumsuz bir vakanın olmamasını canı gönülden diliyorum.
Malum, Konyaspor, geçen sezonu 3. sırada tamamlayarak UEFA Konferans Liginde mücadele edecek. Eğer ki ön eleme maçlarını geçerse gruplara kalma başarısı gösterecek. İlk rakip Bate Borisov oldu. Her iki maç da Konya'da oynanacak. Bu anlamda Konyaspor yönetimi önemli bir başarıya imza atmış oldu. Başkan Fatih Özgökçen'in deyimiyle, "Masa da kazanılan bir gelişme."
Bana göre de öyle..
Umarım oynanacak her iki maçta da galip gelen Konyaspor olur ve gruplara kalma adına önemli bir eşiği atlatmış olur..
***
Sezonun tamamlanmasının ardından 100. kuruluş yıldönümü kutlama organizasyonları için start ben yönetim, 10 gün boyunca önemli etkinliğe imza attılar. Birbirinden ünlü 26 değişik isim Konyalıları çoşturdukça çoşturdu. Büyük otoparka kurulan festival alanı ise her gün binlerce kişinin gelerek güzel vakit geçirmesine vesile oldu. Kimileri yapılan organizasyonu eleştirse de olması gereken yapılmıştır. Çünkü Pandemi nedeniyle evlerde hapis yatan! Konyalılar dolu dolu 10 gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar..
***
Avrupa arenasının sezonu erken açmak zorunda kalan Konyaspor, mutlak suretle yeni takviyeler yapmak zorundaydı ve bunu da birbir yaptı. Teknik patron İlhan Palut'un raporu doğrultusunda FRANCİSCO CALVO, MUHAMMET DEMİR, KAHRAMAN DEMİRTAŞ, ERHAN ERENTÜRK, YASİR SUBAŞI, ROBERT MURİÇ, DOMOGOJ PAVİCİC, CEBRAİL KARAYEL, AHMET OĞUZ ve BRONO PAZ'la anlaşarak hızlı bir transfer dönemi yaşadı. Bu sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan yeşil beyazlıların iyi bir golcü alacağını biliyoruz. Gelen isimler eski isimlerle iyi bir koordine sağlarsa Konyaspor'un bu sezonda da yine üst sıralarını zorlayabileceğine inanıyoruz. Tabii en büyük görev de İlhan Palut'a düşüyor. Geçen sezon da yakalanan başarının bu sezonda da devam etmesi en büyük temennimiz.
Eğer ki; Konyaspor bir gün şampiyon olacak diyorsak, bir kaç sezon her zaman üst sıralarda yer almamız çok ama çok önemli..
Ve Basketbol....
100 kuruluş yılını idrak eden Konyaspor, basketbol branşında da önemli başarıya imza attı ve Basketbol da en üst ligine yükselme başarısı gösterdi. Salon sporlarının en önemli branşı olan Basketbol'da da bu sezon oldukça heyecanlı müsabakalara tanıklık edeceğiz.
Hem futbolda hem de Basketbol'da elde edilen başarılarda başta tüm sporculara, teknik heyetlere, kulüp başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyelerine, taraftarlara ve elde edilen başarılar ve sonrasında yaşanan tüm olayları kamuoyuna duyuran meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.
Umarın her iki branşta elde edilen başarılar devam eder.
Son olarak isim sponsorluğu..
Yönetim kurulu Konyaspor'a maddi destek sağlama noktasında önemli çalışmalar yapıyor.
Tabi başarılı olursan sponsor sayısı artıyor.
Bugüne kadar hep Konya'da ki büyük şirketlerle anlaşmalar yapılmıştı.
Torku, Atiker ve İttifak..
Bu kez şehir dışından teknoloji de önemli adımlar atan bir holdingin bir firmasıyla..
Bundan böyle arabam.com Konyaspor diye yazıp çizeceğiz.
İnşallah hayırlı olur ve devamı gelir..
Çünkü, Konya bunu fazlasıyla hak ediyor...


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Murat Dönmez Arşivi
SON YAZILAR