Ahmet Sütcü

Ahmet Sütcü

Niğde'nin geleceği: Emrah Özdemir

Niğde'nin geleceği: Emrah Özdemir

Cumartesi günü kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir gibi yiğitleri yetiştiren topraklara

Günü birlik seyahat gerçekleştirdim. Niğde'nin merkezi ve Kemerhisar, Bor, Altunhisar gibi ilçelerinde seçim havasını kokladım. Çok önemli anekdotlar kaydettim.
*
Niğde'ye gelip Bor İlçesi'nde sövürme yemeden dönmek olmazdı. Tat muhteşemdi. Niğde Bor'a yolu düşenlerin Ermişler Kasaba uğrayıp bir sövürme tava yaptırabilirler. Niğde'de 'Baba' topraklarının tarihi kokusunu kokladık.
*
 Geçmiş yıllarda AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Emrah Özdemir, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi öncesinde 24 Kasım 2018 tarihinde Niğde Belediyesi Başkan Adayı olarak tebliğ edildi.

yaziya-girecek-resim.jpg
*
Emrah beyi cumartesi günü Niğde Eski Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederken gözlemledim. Ardından akşam saatlerine doğru yaklaşık 1 saate yakın bir görüşme gerçekleştirdim. Kendisine ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum.
*
 Cumhurbaşkanımızın, "Siyasetimiz; birlik ve beraberlik siyasetidir", "Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik"  sözlerinin bilinciyle Emrah bey çalışmalarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Niğde'deki dava arkadaşı Emrah bey, Niğde'yi tam anlamıyla kucaklayan bir isim.
**
'Çalınmadık kapı, sıkılmadık el' bırakmayan Emrah Özdemir; gündüz esnaf ziyareti, akşam ise ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Emrah bey; genç profili,  güleryüzlü samimi, içten, sempatik düsturu ile şimdiden halkın beğenisini kazanmış durumda.
*
Emrah beyin, Niğde'ye yağmurdan sonra doğan güneş gibi yakıştığını düşünüyorum. Seçime 3 aydan kısa bir süre kalmasına rağmen Emrah Özdemir, yaptığı çalışmalar ile farkını ortaya koydu. 12 Kasım 2018 tarihinde 'Büyük Şehir Niğde' hedefiyle yola çıkan Emrah Özdemir'in 31 Mart akşamından itibaren 'Bambaşka Niğde'nin temellerini atacağını düşünüyorum. Kendisine çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
*
Kaptanı usta olmayan gemiye her rüzgar kötüdür. Genç yaşına rağmen siyasette büyük yol kat eden Emrah Özdemir'in 31 Mart 2019 gecesinde rekor bir oyla seçimden galip geleceğini düşünüyorum.
Üstad Necip Fazıl der ki... Gayemiz şahıs değil, şahısta tecelli eden; Dava. Amacımız davamızın her yerde kazanmasıdır. Saygı ve selametle...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Ahmet Sütcü Arşivi
SON YAZILAR