Ferhat Türkoğlu

Ferhat Türkoğlu

Galibiyet ve bundan sonrası

Galibiyet ve bundan sonrası

Bu haftaya mutlu başladık. 5 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Konyaspor bu hasreti taraftarı önünde Kayserispor’u 2-0 yenerek dindirdi. Ben de yeşil-beyaz sevdalısı tüm taraftarlar gibi “ çok şükür” dedim.

 

Çünkü takımın üzerinde kazanamama baskısı artmaya başlamıştı. Güzel gidişat için Kayseri karşısında alınacak bir yenilgi kötü anlamda bir kırılma noktası olacak ve takımı her anlamda geriye çekecekti.

 

Şükürler olsun ki bu senaryoları görmeden ve gol yemeden haftayı tamamladık.

Gol yemeden de maçı tamamlamak moral ve motivasyon açısından artı bir kazanç oldu.

 

Geçtiğimiz sezonlarda bu haftalarda sıkıntılı süreçler geçirirken bu sezon

Konyaspor geride kalan 10 hafta sonunda 7. sırada yer aldı. Anadolu Kartalı’nın lider ile arasında 7, 2. takım ile arasında 3 puanlık bir fark bulunuyor.

 

Bu hafta Konyaspor’un oynayacağı Fenerbahçe maçı yeşil-beyazlı ekibin zirveye tutunma maçı olacak. Anadolu Hükümdarı bu maçı kazandığı takdirde hedeflerin kesinlikle değişeceğini düşünüyorum.

 

Eğer farklı oyunlar dönmez ise Konyaspor’un Fenerbahçe’yi burada yeneceğinden eminim.

 

Fenerbahçe’de işler karışık. Futbolcu ve teknik adam arasında fırtınalar esiyor. Art arda alınan yenilgiler rakip camiayı sallamaya başladı.

 

Konyaspor rakibinin bu durumunu avantaja çevirirse sallanan Fenerbahçe’ye son darbeyi indirir ve rakibini nakavt eder.

 

Anadolu Hükümdarı alacağı galibiyetle hem rakibin kaosunun artmasını sağlayacak hem de zirve yarışında rakibinin 1 puan önüne geçmiş olacak

 

TARAFTAR TAKIMINA DESTEK OLMALI

Kayserispor maçında biraz kıpırdanma gösteren yeşil-beyazlı taraftarların Fenerbahçe maçına yoğun ilgi göstermesini bekliyor ve temenni ediyorum.

 

Pazartesi günü Kanal 42’de Ali Kaan kardeşim ile yaptığımız Spor42 programında Nalçacılılar Taraftarlar Derneği Başkanı sevgili İbrahim Apalı ve basın sözcüsü sevgili İlker Kırnaz’ı konuk ettik.

Keyifli ve verimli bir program oldu.

Apalı da İlker de taraftarların bir an önce aşılarını olarak tribündeki yerlerini almalarını istediklerini üstüne basa basa söylediler.

 

Hatta İbrahim Apalı, “Sağlık memuru olduk” diye hem esprili hem de bu olayı ne kadar ciddiye aldıklarını özetleyen bir cümle kullandı.

 

Apalı da İlker de bir an önce tribünlerin belirtilen sayıda dolmasını istiyor ve bekliyor.

 

Bunun için bu hafta oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde güzel bir proje ile taraftarı tekrar hareketlendirmeyi planlıyorlar.

 

Ayrıca maç öncesi takımı meşalelerle karşılayacaklarını söylediler. Eski günlerdeki gibi..

 

Eski günlerdeki gibi yine güzel tezahüratların, koreografileri, tribün şovlarını görmek için Stadyumun dolması gerekiyor. Daha önce 42 bin kişinin tıklım tıklım doldurduğu bu stadı 21 bin kişi kapasite hakkı tanınan şu günlerde çok rahat doldurmalı Konyaspor taraftarı.

Yaptınız yine yaparsınız diyorum...

Sağlıcakla kalın...

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ferhat Türkoğlu Arşivi
SON YAZILAR