A. Galip Doğan

A. Galip Doğan

En Büyük Sağlık

En Büyük Sağlık

Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi

Olmaya cihanda devlet bir nefes sıhhat gibi

Kıymetli kardeşlerim!

Ramazanı Şerifinizi tebrik ediyor, hakkımızda şefaatçi olmasını Rabbimizden niyaz ediyorum. İnşaallah oruçlarımız Salihler grubunun oruçlarından olsun.

78 yaşındayım. Çok hareketli bir hayatımız vardı. Tanzanya’nın Darüsselam kentinde medresede öğrenim gören 130 fakir ve yetim öğrencinin bir yıllık masraflarını verdik. 10 yıldır Tanzanya’da kurban kesiyor, gıda paketi dağıtıyoruz. Afganistan’a, Suriye’ye, yangın felaketine ve deprem bölgesine tırlarla yardım gönderdik.

İrşad Dayanışma Vakfı olarak; her yıl sayıları 170 ila 200 arasında değişen ihtiyaç sahibi, fakir orta öğretim ve yükseköğretim öğrencilerine karşılıksız eğitim yardımı ve burs veriyoruz.

3 Adet erkek öğrenci evi ve 2 adet kız öğrenci evimiz var. Aşçı günlük yemeklerini yapmakta ve öğrenci evlerine dağıtımını yapmaktayız.

23 Şubat 2023 günü sağ ayağım şişti yürüyemedim. N.E.Ü Meram Tıp Fakültesi Ortopedi servisine yatış yaptırdım. Sağ ayağımdan 2 defa ameliyat oldum. Bir ay yattım. Yattığım süre içerisinde bizzat ziyaret eden, telefonla ve sosyal medya aracılığı ile geçmiş olsun diyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.

Özellikle çok ilgi gösteren A. Fevzi ÇEKECEK Beye, asistanlarına ve hemşirelere çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Dr. Fatih TARAK, Dr. Mehmet GEZER, Dr. Ahmet Bey ve fizyoterapist personele ve Baş Hemşire ve diğer kardeşlerime çok teşekkürler ediyorum. Allah cümlesinden razı olsun.

Rabbimizden hastalara şifa, dertlilere deva borçlulara eda ihsan etmesini, semavî ve arazi felaketlerden cümlemizi ve cümle Ümmeti Muhammed’i koruması duasıyla Allah’a emanet olunuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
A. Galip Doğan Arşivi
SON YAZILAR