Salih Acıbadem

Salih Acıbadem

Yeniden Merhaba!

Yeniden Merhaba!

Uzun bir aradan sonra yeniden Merhaba Gazetesi’ndeyim. Uzun bir ara demek yanlış olur aslında. Bağlarımız ilk başladığım günden beri hiç kopmadı. Bundan 3 yıl önce 2016’nın Temmuz ayında üniversitede ilk yılımı tamamlamıştım. Yaz tatilini dolu dolu geçirmek için çalışmayı hayal ettiğim Merhaba Gazetesi’ne stajyerlik başvurusunda bulundum. Başvurumun ardından detayları konuşmak için beni gazeteye davet ettiler. Görüşme bittiğinde Merhaba Gazetesi’nin stajyer muhabiri olmuştum.

****

Stajyer muhabirlik döneminde çok sayıda programa katıldım. Özel konuları haber yaparak gündeme taşıdım. Şehrin kültürel değerlerini konu alan özel dosyalar hazırladım. Kısacası muhabirlik dönemi benim için unutulmaz hatıralar bıraktı.

****

Yazı İşleri Müdürüm İbrahim Büyükeken ve diğer ekip arkadaşlarımın üzerimde olan emeğini söylemeden geçemem. Kolay bir meslek olmayan gazeteciliği bana kısa bir süre içerisinde öğrettiler. Çünkü Merhaba aynı zamanda bir gazetecilik okulu olarak da ön plana çıkıyor. Staja başladığım günden itibaren 3 yıl boyunca yaz ve kış tatillerinde hep Merhaba Gazetesi’nde faaliyet gösterdim.

****

Bu yıl İletişim Fakültesi’nden mezun oldum.  Yeni bir mezun olarak kısa bir sürenin ardından Merhaba Gazetesi kadrosuna dahil oldum.  Artık Merhaba’nın İnternet Editörü ve Sosyal Medya Sorumlusu olarak faaliyet göstereceğim. Haftada bir kez köşe yazısı yazacağımı da buradan bildireyim. Köşe yazılarım genellikle Konya ve ülkenin sorunlarıyla ilgili olacak.

****

Bugünlerde gazetemizin 50. Yılına ulaşmasının heyecanını yaşıyoruz. Yarım asırlık bir çınarda çalışmak gerçekten büyük gurur. Bu çınarın altından yüzlerce insan gelmiş geçmiş.Merhaba’nın nice 50 yıllara ulaşmasını temenni ediyorum.

Her Perşembe köşemizde buluşmak dileğiyle. Kalın sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Salih Acıbadem Arşivi
SON YAZILAR