Uşak'ta Eşini Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Adliyede

Uşak'ta Eşini Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Adliyede
Uşak'ta dün saat 15.30 sıralarında, yaklaşık iki ay önce ayrıldığı eşinin çalıştığı işyerine konuşmak için giden ve tartışma sonucunda 39 yaşındaki Sevim Gündoğdu’yu yanındaki çakı bıçağıyla üç yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen M.

Uşak'ta dün saat 15.30 sıralarında, yaklaşık iki ay önce ayrıldığı eşinin çalıştığı işyerine konuşmak için giden ve tartışma sonucunda 39 yaşındaki Sevim Gündoğdu’yu yanındaki çakı bıçağıyla üç yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen M.G., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Uşak Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlı, polis aracından indirilirken ve adliyeye götürülürken montuyla yüzünü gizledi.

Öldürülen Gündoğdu’nun ise İzmir Adli Tıp Kurumu'da yapılan otopsisinin tamamlandığı, Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Balcıdam köyünde defnedileceği öğrenildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.