Ünlü manken: Defne uyuşturucudan öldü

Ünlü manken: Defne uyuşturucudan öldü

24 yaşındaki bir hayat zehirle yıkıldı. Kokainin pençesine düşen manken Senem Kuyucuoğlu'nun başına gelenler filmleri aratmadı. Ünlü güzelin son iddiası ise şok yarattı: "Defne uyuşturucudan öldü"

Bir dönemin mankenler kraliçesi olan Senem Kuyucuoğlu, kokain partilerinde çekilen görüntüleriyle Türkiye gündemine yerleşti. Ailesindeki sorunlardan kaçmak için 14 yaşında güzellik yarışmasına katılıp renkli dünyaya adım atan 24 yaşındaki Senem'in itirafları ise ibretlikti.

İşte onlar:

HERKES BİLDİKLERİNİ ANLATSIN

17 yaşında ilaç içerek intihara kalkıştım. Bu halk için hiçbir zaman iyi bir örnek olamadım. Hastaneye gittiğimde de yanımda ailem değil Şenay Akay vardı. Bana ilk uyuşturucuyu Tolga Karel verdi. O gece çok sarhoştum. Tolga "İçer misin, sana iyi gelecek" diye sordu. Ve ilk kez uyuşturucu kullandım. Tolga'nın adını veriyorsam yalnızca çocuğu için veriyorum. İstiyorum ki oğlu rahat ve huzurlu büyüsün.

UYUŞTURUCUDAN ÖLDÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM

Defne Joy Foster'ın öldüğünü duyunca inanamadım. Defne astım hastasıydı. Kimse onun ölümüyle ilgili bildiğini anlatmıyor. Bu kız bu yaşta öldüyse bunun altında uyuşturucu olduğunu düşünüyorum. Olayla ilgili herkesin tekrar ifadesi alınsın. Onun yerinde ben de olabilirdim. Defne'nin ölümü havada kaldı. Çocuğu ise şu anda annesiz. Ben çocukluğumda yaşadıklarım sebebiyle bu hale geldim. Defne her gece rüyalarıma giriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.